(recept
si oblíbilo 136 návštěvníků)
LUCČIN NAKLÁDANÝ HERMELÍN - VYNIKAJÍCÍ !!!!
Potřebné ingredience
Hermelín dle potřeby, já dělávám tak z 5-6 ks ; feferonková pasta, provensálské byliny, Gyros, sterilované okurky, česnek, cibule, olej.
Postup přípravy
Hermelín rozkrojíme na půl, lehce jej potřeme feferonkovou pastou, posypeme oběma druhy koření, poklademe kolečky sterilovaných okurek, plátky česneku a zasypeme cibulí. Dáme do nádoby, dosypeme zbytky všeho, co jsme nakrájeli a zcela zalijeme olejem. Pak už jen necháme více než 5 dní uležet při pokojové teplotě a můžeme dlabat...Budou se Vám dělat boule za ušima !!!!!
Vše potřebné....
Hermelíny rozkrojíme....
...potřeme je feferonkovou pastou....
posypeme kořením.....
...poklademe kolečky sterilovaných okurek a plátky česneku....
...zasypeme pokrájenou cibulí....
...nachystané Hermelíny narovnáme do nádobky....
....a zcela zalijeme olejem....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lenule11111
(upraveno)
6. 2. 2017, 17:18
Až bude v lidlu v akci hermelín, tak vyzkouším
Jitaku
(upraveno)
6. 2. 2017, 9:09
Marci75
(upraveno)
20. 12. 2015, 14:30
to vypadá úžasně Ukládám, díky
šubka
(upraveno)
20. 12. 2015, 13:22
Ukládám a brzy udělám
PetraRol
(upraveno)
19. 12. 2015, 21:42
ajkammm
(upraveno)
19. 12. 2015, 18:54
vyzkouším
gabbikaem
(upraveno)
14. 4. 2009, 12:00
Dobrý den Luci, vyzkoušela jsem Váš recept teď na velikonoce a musím říct, že to opravdu nemělo chybu...už jsme hermelín nakládali na několik způsobů ...ale tohle bylo teda jak se říká "NEBE V HUBĚ" takže díky za inspiraci
mimik
(upraveno)
26. 12. 2008, 20:03
Lucko, ničím nepřikrýváte? Ještě k té pokojové teplotě, my kvůli malé( je teď nemocná) dost topíme. Mám to dát třeba na chodbu, kde je o něco chladněji?Děkuji
Lukrato
(upraveno)
27. 12. 2008, 22:19
@mimik
Andreo, my taky docela dost topíme a klidně ho nechávám přímo doma - rychleji se uleží...Když ho dáte na chodbu, bude mu to trvat trošku déle.... A přikrývám víčkem od krabičky, jinak je to hodně cítit.....
Hankie
(upraveno)
20. 12. 2008, 13:45
Díky za recept, Lucko, za chvíli ho budu dělat švagrovi. Sice už se nestihne do Štědrého dne zaležet, ale do Silvestra určitě Chtěla jsem se zeptat - kde kupujete feferonkovou pastu? Prošla jsem Kaufland, Hypernovu a Tesco a nenašla jsem, asi jsem se špatně dívala. Nahradím celýma feferonkama, snad to bude taky jedlé. Díky, Hankie.
Hanidlo
(upraveno)
29. 12. 2008, 20:01
@Hankie
Leni, já jsem tuto pastu koupila v Hypernově u nakládané zeleninky. Měli tam různé druhy
Lukrato
(upraveno)
20. 12. 2008, 19:41
@Hankie
Hani, já si ji kupuju v Makru...Když ale rozemelete feferonku, bude to to samé...Ať chutná !!!
Zdenka55
(upraveno)
9. 12. 2008, 16:56
Lucie, a aký olej používate? Ďakujem
Lukrato
(upraveno)
9. 12. 2008, 20:34
@Zdenka55
Zdeni,. jak kdy.....někdy úplně obyčejný, jindy olivový...prostě jaký zrovna mám po ruce...na chuti sýra to nic nezmění, ale jednou jsem dělala s olivovým olejem, ve kterém byla kytice tymiánu a bylo to prostě super.....
Bubalka
(upraveno)
8. 12. 2008, 21:41
děkuji za tento recept, já myslela, že už tu každý jen peče dorty , dělá marcipán a nevaří normální jídla ....tak děkuji, vyzkouším...
Stepula
(upraveno)
8. 12. 2008, 21:38
Jéžiš,,no to jsem si dala, teď večer si to prohlídnout. Mě tečou sliny až na klávesnici, určitě vyzkouším.
IVULINKA
(upraveno)
22. 1. 2009, 18:20
@Stepula
Tý brďo, mě také,kéž by mě to můj "Rysík" udělal.Já mám gryndy až na dvůr. S pozdravem Manžel od Rysíka (Pavel)
Lukrato
(upraveno)
9. 12. 2008, 12:32
@Stepula
Lenicka6
(upraveno)
8. 12. 2008, 20:48
Super jednoduché určitě vyzkouším Lenka
Lukrato
(upraveno)
9. 12. 2008, 7:55
@Lenicka6
Nebudete litovat....pak dejte vědět, jak chutnalo