Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 136 návštěvníků)

LUCČIN NAKLÁDANÝ HERMELÍN - VYNIKAJÍCÍ !!!!

0.0
LUCČIN NAKLÁDANÝ HERMELÍN - VYNIKAJÍCÍ !!!!

Potřebné ingredience

Hermelín dle potřeby, já dělávám tak z 5-6 ks ; feferonková pasta, provensálské byliny, Gyros, sterilované okurky, česnek, cibule, olej.

Postup přípravy

Hermelín rozkrojíme na půl, lehce jej potřeme feferonkovou pastou, posypeme oběma druhy koření, poklademe kolečky sterilovaných okurek, plátky česneku a zasypeme cibulí. Dáme do nádoby, dosypeme zbytky všeho, co jsme nakrájeli a zcela zalijeme olejem. Pak už jen necháme více než 5 dní uležet při pokojové teplotě a můžeme dlabat...Budou se Vám dělat boule za ušima !!!!!

Vše potřebné....

Hermelíny rozkrojíme....

...potřeme je feferonkovou pastou....

posypeme kořením.....

...poklademe kolečky sterilovaných okurek a plátky česneku....

...zasypeme pokrájenou cibulí....

...nachystané Hermelíny narovnáme do nádobky....

....a zcela zalijeme olejem....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lenule11111 6. 2. 2017, 17:18
Až bude v lidlu v akci hermelín, tak vyzkouším ,-)
Jitaku 6. 2. 2017, 9:09
(Y) (Y) (Y)
Marci75 20. 12. 2015, 14:30
to vypadá úžasně (F) Ukládám, díky
šubka 20. 12. 2015, 13:22
Ukládám a brzy udělám (F)
PetraRol 19. 12. 2015, 21:42
(Y) (Y) (Y)
ajkammm 19. 12. 2015, 18:54
vyzkouším (Y)
gabbikaem 14. 4. 2009, 12:00
Dobrý den Luci, vyzkoušela jsem Váš recept teď na velikonoce a musím říct, že to opravdu nemělo chybu...už jsme hermelín nakládali na několik způsobů ...ale tohle bylo teda jak se říká "NEBE V HUBĚ" (Y) (Y) (Y) takže díky za inspiraci (L) (L) (hello)
mimik 26. 12. 2008, 20:03
Lucko, ničím nepřikrýváte? Ještě k té pokojové teplotě, my kvůli malé( je teď nemocná) dost topíme. Mám to dát třeba na chodbu, kde je o něco chladněji?Děkuji
Lukrato 27. 12. 2008, 22:19
@mimik Andreo, my taky docela dost topíme a klidně ho nechávám přímo doma - rychleji se uleží...Když ho dáte na chodbu, bude mu to trvat trošku déle.... A přikrývám víčkem od krabičky, jinak je to hodně cítit..... (F)
Hankie 20. 12. 2008, 13:45
Díky za recept, Lucko, za chvíli ho budu dělat švagrovi. Sice už se nestihne do Štědrého dne zaležet, ale do Silvestra určitě :-) Chtěla jsem se zeptat - kde kupujete feferonkovou pastu? Prošla jsem Kaufland, Hypernovu a Tesco a nenašla jsem, asi jsem se špatně dívala. Nahradím celýma feferonkama, snad to bude taky jedlé. Díky, Hankie.
Hanidlo 29. 12. 2008, 20:01
@Hankie Leni, já jsem tuto pastu koupila v Hypernově u nakládané zeleninky. Měli tam různé druhy :-) (novy rok)
Lukrato 20. 12. 2008, 19:41
@Hankie Hani, já si ji kupuju v Makru...Když ale rozemelete feferonku, bude to to samé...Ať chutná !!! :-$
Zdenka55 9. 12. 2008, 16:56
Lucie, a aký olej používate? Ďakujem
Lukrato 9. 12. 2008, 20:34
@Zdenka55 Zdeni,. jak kdy.....někdy úplně obyčejný, jindy olivový...prostě jaký zrovna mám po ruce...na chuti sýra to nic nezmění, ale jednou jsem dělala s olivovým olejem, ve kterém byla kytice tymiánu a bylo to prostě super..... (F)
Bubalka 8. 12. 2008, 21:41
děkuji za tento recept, já myslela, že už tu každý jen peče dorty , dělá marcipán a nevaří normální jídla 8-|....tak děkuji, vyzkouším... (L)
Stepula 8. 12. 2008, 21:38
Jéžiš,,no to jsem si dala, teď večer si to prohlídnout. Mě tečou sliny až na klávesnici, určitě vyzkouším. (Y) (Y) (Y) (Y) (pl) (pl) (pl) (pl)
IVULINKA 22. 1. 2009, 18:20
@Stepula Tý brďo, mě také,kéž by mě to můj "Rysík" udělal.Já mám gryndy až na dvůr. S pozdravem Manžel od Rysíka (hotdog) (jidlo) (jidlo)(Pavel)
Lukrato 9. 12. 2008, 12:32
@Stepula ;-) ;-) ;-)
Lenicka6 8. 12. 2008, 20:48
Super jednoduché (Y)určitě vyzkouším (L) (hello)Lenka
Lukrato 9. 12. 2008, 7:55
@Lenicka6 Nebudete litovat....pak dejte vědět, jak chutnalo (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie