Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

KRÉM DO PLNĚNÝCH OŘECHŮ Č.1....OD BABIČKY VĚRY

0.0
KRÉM DO PLNĚNÝCH OŘECHŮ Č.1....OD BABIČKY VĚRY

Potřebné ingredience

120G DĚTSKÝCH PIŠKOTŮ, 80G MÁSLA, 120G MOUČK.CUKRU, 5 LŽIC RUMU, 1 VANILKOVÝ CUKR

Postup přípravy

PIŠKOTY SE ROZEMELOU NAJEMNO, PŘIDAJÍ SE OSTATNÍ SUROVINY A ZPRACUJÍ SE...JE TO HUSTŠÍ , ABY OŘECHY DOBŘE PŘI SOBĚ DRŽELY. VÝBORNÉ!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

s-arka 8. 12. 2008, 13:30
Ahoj Péťo! Tak tady hledám recept na krém do cukroví,aby tam nebyly syrové vajce +o( a vypadá to, že vyzkouším právě ten tvůj (Y)Jen možná nahradím část piškotů mletými ořechy *-) Nebude to vadit?Abych zase něco nepo... ;-)Letošní cukroví se mi vůbec nedaří,každý upečený druh mám chuť mrsknout z okna...a sebe taky 8o| Jinak Vojtíškovi dodatečně vše NEJ NEJ k narozeninám, ať si užívá všeho plnými doušky (L) (L) (L) My si vánoční atmosféru užíváme taky naplno! Bojujeme s neštovicema 8-| (hello) (stromecek)
sisapeta 9. 12. 2008, 14:59
@s-arka ŠÁRY AHOJ, NEVÍM, NEZKOUŠELA JSEM TO S OŘÍŠKY, JÁ MOC NEEXPERIMENTUJI :-o..VŽDYCKY NĚCO PŘIDÁM, ABY TO BYLO LEPŠÍ A ČASTO SE TO POOO 8o|.ALE MYSLÍM, ŽE BY SE V TOMHLE PŘÍPADĚ NIC STÁT NEMĚLO.JINAK DĚKUJEME ZA PŘÁNÍ A PŘEJEME !!!BRZSKÉ!!!!! UZDRAVENÍ (child9)ALESPOŇ TO BUDE MÍT MALIČKÁ ZA SEBOU. PAPA, PETRA
s-arka 10. 12. 2008, 20:41
@sisapeta Péťo, děkuji moc za odpověď (L) Zítra ho budu "vyrábět", tak uvidím :-$Taky nechci moc experimentovat a hlavně u cukroví ;-) Ale co si pamatuji, všechny recepty od tebe se mi vždycky povedly a dokonce řepu podle tvého taťky dělám každý rok (H) A Bea už se taky lepší, ale měla to šílené 8-| Ještě štěstí, že se to nebude opakovat 8-| Mějte se a krásné Vánoce
ladamuri 8. 12. 2008, 13:06
Není to mastné ten tu se vyšlehé a je krásně bílí s očíšky,příjemné sledké chuti po rumu. a dejte vědět jak se vám tento krém osvědčil .Lada (banky)
zverimex 8. 12. 2008, 12:04
tak u nás nestačí zžluknmout :-D :-D Petra
ladamuri 8. 12. 2008, 10:28
a já ,protože máslo čsem žlukne dělám tuto. a naučil sem se jí v učení na kuchře od mistrové a je super. jeden pok. tuk se vyšlehá s rozemletými ořechy,přidá se cukr moučka a RUM dle chuti. děláme tak více jak 20let. a neskaží se a plním tím i linecké at není vše marmeládou.Vyskoušejte a budete mile překvapeni- Lada
Vejdzik 8. 12. 2008, 11:59
@ladamuri vy myslíte, pokrmový stoprocentní tuk??? necháte změknout a potom vyšleháte s ořechy??? Není to moc mastné????
sisapeta 8. 12. 2008, 11:08
@ladamuri MOC DĚKUJI!!! (Y)URČITĚ VYZKOUŠÍM, OŘECHY MÁME MOC RÁDI, TAKŽE JSEM DĚLALA I OŘECHOVÉ OŘECHY A I KAKAOVÉ OŘECHY, TAKŽE UDĚLÁM DVĚ NÁPLNĚ, BUDE TO PESTŘEJŠÍ.....DÍKY!!! |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie