(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
KOKOSKY-výborné a hlavně měkoučké
Potřebné ingredience
1 kondenzované slazené mléko,200g kokosu
Postup přípravy
Smícháme dohromady a tvoříme na plech kokosky,které necháme nachvilku vysušit v troubě.Vyzkoušejte jsou opravdu skvělé a hlavně jednoduché!

Takto vypadají z trouby.

detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

fogaca
(upraveno)
27. 12. 2009, 19:50
jednoduché a výborné
Tohle určitě nebude chybět u každoročního cukroví


nahlásit
medvedpu
(upraveno)
17. 12. 2008, 16:19
Naprosto dokonalé. Jsou výborné a hlavně rychle hotové, jednoduchá příprava. Moc děkuji za recept a přeji krásné svátky.




nahlásit

ttittan
(upraveno)
16. 12. 2008, 19:30
Dneska upečeno a perfektní
jen jsem si navlhčila ruce a šlo to samo
akorát budu muset zítra nanovo



nahlásit

jitkaad
(upraveno)
14. 12. 2008, 14:15
tak jsem zkusila,ale mám pocit,že to množství kokosu je asi málo a navíc se mi to zdá takové gumové,tak nevim jestli jsem udělala chybu,dokonce jsem nechala ze zvědavosti pár kokosek v troubě dýl,ale pořád jsou takové lepící na zuby
hm ale jinak chuťově dobré



nahlásit

evajza
(upraveno)
14. 12. 2008, 15:58
@jitkaad
No ono záleží na chuti,je pravda,že jakmile je vytáhnete z trouby,zdají se Vám takové gumové,ale uvidíte na druhý den,povrch kokosků mírně ztrvdne a uvnitř zůstávají měkoučké.A s tím poměrem toho kokosu - opravdu 200g.

nahlásit

Jorix
(upraveno)
14. 12. 2008, 1:06
To vypadá moc dobře
Určitě vyzkouším



nahlásit

koldiška
(upraveno)
14. 12. 2008, 0:11
Milá Evo. Musím Váš recept jen doporučit. Je to dobrota a hlavně nic složitého.
Já,která kokos obcházím obloukem a peču z něj jen kvůli manželovi, jsem uždibovala už při tvarování kokosek a po upečení jsme se s
praly a soutěžily kdo sní víc.
vyhrála a cpala se tak až nechtěla večeři. Myslím, že to nebude poslední dávka a budu muset komoru zamknout na zámek. Ještě jednou moc díky a krásné vánoce přeje Jitka.








nahlásit

evajza
(upraveno)
14. 12. 2008, 15:59
@koldiška
Jituš moc děkuji,já už prostě kokosky jiné nedělám.Jsem ráda,že se povedly a chutnají
.Také přeji nádherné vánoční svátky
.Evča






nahlásit

jitkaad
(upraveno)
11. 12. 2008, 22:56
Evi tak to musím zkusit,vloni se mi recept nezamlouval,letos jsem si našla jiný a dneska zkoušela a zase se mi to nelíbí,jsou jak beton,tak tady hledám dál a narazím na tady ten Váš,tak zkusím,je to opravdu jednoduché



nahlásit

TAK
(upraveno)
11. 12. 2008, 22:46
Evi jsou super!!
Jen je musím dělat znova,sežrali mě je
Ale všem DOPORUČUJI...Rychlé,měkké..prostě vynikající!!Dík za recept








nahlásit

evajza
(upraveno)
14. 12. 2008, 16:01
@TAK
Díky Moni,tak příště z dvojité dávky
Krásné Vánoce











nahlásit

Ivanicka
(upraveno)
10. 12. 2008, 10:53
Všem doporučuji, už jsem dělala loni a jsou vynikající


nahlásit

tereziccka
(upraveno)
8. 12. 2008, 20:00
Poradíte mi prosím,ohledně tohoto cukroví,co znamená chvilku sušit,na kolik troubu a jak asi dlouho.Moc vám děkuji Michala
nahlásit

evajza
(upraveno)
8. 12. 2008, 20:30
@tereziccka
Dělám je na 150stupňů a asi tak 10 - 15min,ale opravdu záleží,jak Vám peče trouba,jakmile začne spodek trošku hnědnout,okamžitě stáhnout,ať je nespálíte.Evča
nahlásit
borufkajana
(upraveno)
8. 12. 2008, 17:48
A opravdu jsou stále měkké???



nahlásit

evajza
(upraveno)
8. 12. 2008, 20:31
@borufkajana
Opravdu jsou stále měkké!!!!!!!!!!!!!!



nahlásit
verkou
(upraveno)
8. 12. 2008, 7:37
Včera jsem je zkoušela, zalepená jsem byla až na hlavě, ale povedly se

nahlásit

evajza
(upraveno)
8. 12. 2008, 20:32
@verkou
To jsem ráda,no je to trošku takové hraní,ale troška vody a jde to jako po másle



nahlásit

Maara
(upraveno)
8. 12. 2008, 6:18
Tenhle recept znám,už jsem ho taky zkoušela a musím se přiznat,že jsem mu ze začátku vůbec nevěřila.Ale výsledek byl super,kokosky krásně drží tvar,vůbec se nerozpadají a hlavně,jsou opravdu hrozně jednoduché.Takže já mohu tento recept jen doporučit.

nahlásit

Init
(upraveno)
7. 12. 2008, 22:35
Evi, to se tam nedává vůbec nic jiného? A drží tvar? Jak vypadají po usušení a jak dlouho se suší?
nahlásit