(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Japonská Ebi Tempura
Potřebné ingredience
250g hl.mouky nebo spaldové-cerealni,400ml vody ,2 zloutky,fazolove lusky,cibule,mrkev,krevety,paprika cervena a zelena,cuketa,súl ,1 lzicka orégano a sójová omacka
Postup přípravy
Zamícháme mouku,žloutky , vodu, sul a oregano a testicko dáme na chvili do ledničky.Zatím si pripravime zeleninu,omyjeme a musi byt nakrajená na proužky mrkev,papriky,lusky,krevety oloupané,cuketa na kolečka a cibule na měsíčky,potom vyndame testičko ,obalujeme a smažíme na stredne mírném ohni do zlatova.Možno smažit i ve fritovacím hrnci .Dá se obalovat v těstíčku cokoli,třeba i kuře,banán..:-)))
Potom namacime do sójovky .
Potom namacime do sójovky .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
1. 2. 2014, 10:31
Prominte ale davat do testicka sul je hloupost. Sul zvlhcuje!! Tudiz tempura pak nebude nikdy tak krehka jako bez soli. A i oregano me tam nejak nesedi,to slysim poprve Ta fotka je sice krasna,ale neni vase.Proc sem nedate fotku vasi tempury s oreganem a soli? Jaky ma smysl davat fotku, ktera vubec neodpovida receptu. To muze kazdy nekde neco zkopcit, ukrast fotku a prdnout to sem.No a pak se nedivte,az budete variti podle receptu,ze to jaksi neni ono!