Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Zapékané kotlety na šlehačce

0.0
Zapékané kotlety na šlehačce

Potřebné ingredience

kotlety, brambory, cibule, sůl, pepř, pikantní koření na maso, 1/2 l smetany na šlehání, 2 vejce, lžíce hořčice, slanina , pórek (na ozdobu)

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Brambory a cibuli pokrájíme na plátky. Na dno zapékací mísy klademe cibuli, poté okořeněné kotlety, potřeme je hořčicí a přidáme slaninové plátky. Na maso vrstvíme cibuli a na ní brambory (osolené a opepřené), opět cibuli a brambory. Ve smetaně rozmícháme vejce, osolíme a vlijeme do mísy. Pečeme min.hodinu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie