(recept
si oblíbilo 35 návštěvníků)
Francouzské brambůrky
Potřebné ingredience
brambory, dětská šunka, mrkev, jarní cibulka, sůl, kmín, vejce, mléko
Postup přípravy
Brambory, dětskou šunku a mrkev nakrajíme na kostičky. Na troše oleji osmažíme lehce cibulku (nakrájenou) spolu s bramborama, po chvíli přidáme šunku a nakonec mrkev. Osolíme, přidáme špetku kmínu a ještě chvilku restujeme. Šupneme do trouby tak na 160°C, až budou brambory měkké, zalejele vajíčkem rozškvedlaným v mléce a ještě pečeme - já občas ještě mlékem podlévám (ať to není tak suché). Po zapečení vajíčka je hotovo :-) Ozbodíme třeba cherry rajčátkem (ty naše Terezka miluje) a papáme, dobrou chuť!
chutná... :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé