MYŠIČKOVÝ DORT 2
Potřebné ingredience
Dělala jsem dneska dort kamarádce pro syna.77 tam je protože budou slavit více narozenin ,tak je to dohromady,ale vůbec se mi nedařilo,tak bych se vás chtěla zeptat co dělám špatně že se mi hmota od ARIELLL tak topí.Už jsem myslela,že zítra půjdu do cukrárny a raději jí koupím zákusky.Snad ten dort dožije rána.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petatrn
(upraveno)
4. 2. 2009, 14:39
Jani jůůůůůůůůůůůůů ten je úžasný, taky přemýšlím že někdy s myškami udělám, díky za inspiraci
jelec
(upraveno)
18. 2. 2009, 9:51
@petatrn
PETRUŠ MOC DĚKUJÍÍÍÍÍ
Lesja77
(upraveno)
30. 1. 2009, 21:44
jelec
(upraveno)
30. 1. 2009, 21:47
@Lesja77
Init
(upraveno)
18. 1. 2009, 21:47
Jani, dortík je moc pěkný a co se týče té hmoty, zkus příště méně sirupu, ty lžíce mají být jen rovné, ne vrchovaté, mně se to taky občas stane, že to se sirupem přeženu. Pak je hmota moc měkká a lepí i taje i v chladu. Nepomůže nic, cukr to jen zhorší, snad trochu sušeného mléka a zkusit znova zapracovat, jenže pak pozor na hrudky, které se dodatečným přidáním sušeného mléka rády vytvoří.
jelec
(upraveno)
18. 1. 2009, 22:10
@Init
OLI MOC DĚKUJI,JÁ TED VYZKOUŠELA HMOTU WI A BYLA JSEM MOC SPOKOJENÁ A TED SE BOJÍM POUŽÍT ZNOVA HMOTU ZE SALKA, ,ALE SNAD SE MI PŘÍŠTĚ UŽ PODAŘÍ MOCKRÁT DĚKUJÍÍÍÍ ZA RADU
akr
(upraveno)
7. 12. 2008, 18:36
krásný dort hezoučké myšky
jelec
(upraveno)
18. 1. 2009, 21:40
@akr
děkujííííí
IJohny
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:50
pěkná myšárna
jelec
(upraveno)
18. 1. 2009, 21:40
@IJohny
jelec
(upraveno)
18. 1. 2009, 21:39
@IJohny
jojo
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 12:23
@IJohny
ajoun
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:38
Jani, dortík je moooc hezký Krásné myšičky
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 12:23
@ajoun
děkujíííí
Halina2
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:04
Jani, nádhera, myšičky jsou úžasný
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:22
@Halina2
PAVLI MOOOOC DĚKUJI.SNAŽÍM SE ,ALE ČÍM VÍC CHCI ABY TO BYLO LEPŠÍ ,TAK SE MI NEDAŘÍ.DOUFÁM ,ŽE PŘÍŠTĚ TO BUDE LEPŠÍ
Anelis
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:04
Jani, dortík je nádherný, myšičky jsou kouzelné a ještě jak mají šálky, to je super nápad . S potahovkou je někdy pech, ale pokud se zdá moc řídká, tak někdy stačí přidat ve stejném poměru suš. mléko a cukr a dobře propracovat, aby šla hmota vyválet na silnější plát
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:21
@Anelis
ALENKO DĚKUJI.KAMARÁDKA UŽ TU BYLA ,.MOOOOC SE JIM LÍBIL.DĚKUJI MĚJTE SE KRÁSNĚ
Bára D.
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:42
Jé, to je super
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:44
@Bára D.
BARUŠ DĚKUJI TO PO VČEREJŠÍM POTĚŠÍ
Zrušený účet
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:33
Jani, je to moc kráááááááásný myšákový dort, moc podařené dílo
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:42
@
MOCKRÁÁÁT DĚKUJI HELI
Dermajetics
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:26
Ten je krásný určitě udělá radost...Jani a co vydržel do rána?? Já bych třeba takový neudělala
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:30
@Dermajetics
DĚKUJÍÍÍÍ BLANI.VYDRŽELLLLLL .TROCHU JSEM HO VYHLADILA,TAK UŽ JSEM TROŠIČKU SPOKOJENÁ.
jelec
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:16
děkuji MARTINKO SNAD BODOU SPOKOJENI
Lupitka
(upraveno)
5. 12. 2008, 7:38
Jani, ten je krásný a veliký To muselo dát práce!! Super!!
Zrušený účet
(upraveno)
4. 12. 2008, 22:53
Jani dort je moc krásný. Já bych řekla, že marcipán se roztéká, protože jsi neměla před potahováním korpus důkladně ztuhlý. Je to vidět jak se Ti krabatí na bocích a značí se tam prořezy. Také když korpus pomažeš silnější vrstvou krému, tak to pak zlobí. Dávám na povrch jen tolik, abych zatřela póry v korpusu. Poslední možnost je marcipán vyválený příliš na tenko.
jelec
(upraveno)
4. 12. 2008, 22:59
@
DĚKUJI Marcelko.tak to bude asi tou vrstvou marcipánu.Krému tam mám malinko.mockrát děkuji a příště si dám pozor
(Lojzík)
(upraveno)
4. 12. 2008, 22:22
fakt super
jelec
(upraveno)
4. 12. 2008, 22:56
@(Lojzík)
DĚKUJÍÍÍ