Pařez celopotahovaný
Postup přípravy
Tak je to tady pařez jako vyšitej sama z něj mám dobrej pocit(trochu samochváli.Nakonec to bylo lehčí než jsem čekala tak posuďte sami konečnej stav. Dík Mirka
Mandlovku jsem dělala:
1lžice suš.mleko
1lžicecukr.moučka
1lžička solamylu(bramborov.škrob)
1bílek
mandlové aroma
a sypké suroviny dodávat po těch lžicích a lžičkách dokud hmota není jako plastelína.
Má jednu nevýhodu,ale zároveň je to výhoda - rychlejc tuhne, takže neotálet, ale zase je fajn že ty houby jsem dělala na místě až při potahování a krásně stuhli během chvilky,což je fajn.
Mandlovku jsem dělala:
1lžice suš.mleko
1lžicecukr.moučka
1lžička solamylu(bramborov.škrob)
1bílek
mandlové aroma
a sypké suroviny dodávat po těch lžicích a lžičkách dokud hmota není jako plastelína.
Má jednu nevýhodu,ale zároveň je to výhoda - rychlejc tuhne, takže neotálet, ale zase je fajn že ty houby jsem dělala na místě až při potahování a krásně stuhli během chvilky,což je fajn.
...tuto etapu manžel shodnotil slovy že to bude kočička:)))
...potažený s léty zatím bez houbiček...
..pohled z boku..
...z druhýho boku...
...detail houbiček...
...a ještě jedna ...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
IJohny
(upraveno)
5. 12. 2008, 12:30
Krásnýýý pařez. A houbičky-no parááda
žofink@
(upraveno)
5. 12. 2008, 11:36
@IJohny
Hoky moc Vám děkuju za pochvalu jsem ráda, že se Vám líbí.Doopravdy to nakonec dalo míň práce než jsem čekala, dvojčata jsem narvala do postýlek a šla potahovat,díky tý mandlovce, že ty houbičky rychle tuhli to šlo krásně.Díky všem za pochvali,, to si ani nezasloužím.
ajoun
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:33
Nááádherný Moc se mi líbí houbičky
Anelis
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:16
Tééda, ten je krásný, nádherné detailíky a super potažení i s léty
Halina2
(upraveno)
5. 12. 2008, 10:09
Mirko, je fakt nádherný, krásně propracovaný, nejvíc mě dostaly houbičky.
Dermajetics
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:34
ten je krásnýýý
Zrušený účet
(upraveno)
5. 12. 2008, 8:23
Mirko, ten pařez je absolutně dokonalý, máš to krásně propracované, takže já moc moc moc chválím a
jelec
(upraveno)
4. 12. 2008, 22:18
SUPER
žofink@
(upraveno)
5. 12. 2008, 0:24
@jelec
Děkuji moc
(Lojzík)
(upraveno)
4. 12. 2008, 21:40
žofink@
(upraveno)
5. 12. 2008, 0:23
@(Lojzík)
Suezie
(upraveno)
4. 12. 2008, 20:33
opravdu skvělýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
žofink@
(upraveno)
5. 12. 2008, 0:22
@Suezie
Děkuji moc hrozně mě to hřeje že se mi to povedlo hlavně aby chutnal
papandre
(upraveno)
4. 12. 2008, 20:24
DOKONALÝ chvíli jsem zapojila mozkové závity než jsem přišla na to jak jste jej potahovala houby jsou jak opravdové paráda
žofink@
(upraveno)
5. 12. 2008, 0:21
@papandre
Je potažený celý hnědou mandlovkou a ty léta jsou nadělaný z tenkých ,,provázků,,.Děkuji za chválu.
andi79
(upraveno)
4. 12. 2008, 19:58
Samochvála je na místě, dort je úžasný, jak nápad, tak i zpracování Nádhera
žofink@
(upraveno)
4. 12. 2008, 20:05
@andi79
děkuji moc, snažila jsem se tak snad je to vidět.
anemonka
(upraveno)
4. 12. 2008, 19:50
Mirko to je dokonalé,nemám slov
žofink@
(upraveno)
4. 12. 2008, 20:02
@anemonka
děkuji moc