(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
ŠPAGETY S MĚŠŤANSKÝM MASEM :-))
Potřebné ingredience
balíček špaget - měšťanské maso(nebo mleté)1/2kg - 1 rajčatový protlak-trochu kečupu- olej-cibulka-sýr na strouhání(nebo může být i plátkový)
Postup přípravy
Na pánvi si osmažíme cibulku a necháme jí zesklovatět pak přidáme měšťanské maso nebo mleté maso-okořeníme (já dávám podravku a koření na mleté maso) a dusíme pod pokličkou a občas promícháme.Mezitím si uvaříme špagety.Do masa přidáme rajský protlak a dochutíme trochu kečupu,ale nemusíme a ještě chvíli povaříme-mícháme.Špagety scedíme-necháme okapat a přesypeme do zapékací mísy a přidáme připravenou masovou směs-vše v míse promícháme a nakonec pokladame plátkový sýr po celém povrchu(nebo nastrouhaný).Dáme zapéct na 20 minut.Je to výborný!!!! a rychlý!!DOBROU CHUŤ:-))
příprava masové směsi
uvařené špágy
po zapečení v troubě
na talíři-dobrou chuťku:-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kelisek
(upraveno)
11. 2. 2007, 20:14
Děkuji moc za odpověď. Určitě špagetky vyzkouším, vypadají opravdu úžasně.
Kelisek
(upraveno)
10. 2. 2007, 15:36
Dobrý den.Prosím co je to Měšťanské maso? Děkuji moc za odpověď. Hejnová
spanya
(upraveno)
10. 2. 2007, 23:13
@Kelisek
Janina má pravdu,je to krůtí mleté ,vždy ho měli v Penny jako mražený výrobek-vypadá to jako mražená sekaná
jad
(upraveno)
10. 2. 2007, 15:39
@Kelisek
U nás se tak jmenuje krůtí mleté maso.