Kapr trochu jinak
Potřebné ingredience
Cibule, papriky, klobása, slanina
Postup přípravy
Uvedené ingredience nakrájíme a promícháme. Pro barevný efekt je nejlepší použít papriku v různých barvách.
Lze použít na pstruhy v celku, nebo porce kapra, případně i jiné druhy ryb např. hejk, treska atd.
Rybu dobře osušíme, posypeme kořením na ryby a vložíme na rozpálenou pánev. Po osmažení z jedné strany porce otočíme a vše zasypeme uvedenými ingrediencemi. Smažíme až změkne paprika.
Lze použít na pstruhy v celku, nebo porce kapra, případně i jiné druhy ryb např. hejk, treska atd.
Rybu dobře osušíme, posypeme kořením na ryby a vložíme na rozpálenou pánev. Po osmažení z jedné strany porce otočíme a vše zasypeme uvedenými ingrediencemi. Smažíme až změkne paprika.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé