(recept
si oblíbilo 129 návštěvníků)
KUŘECÍ ŘÍZKY ÚPLNĚ JINAK (ALE O TO LÉPE ) :o)
Potřebné ingredience
Kuřecí řízky,
šunka,
Hermelín, šlehačka,
cibule,
sůl,
sladká paprika,
vejce na obalení,
hl. mouka,
strouhanka
Postup přípravy
Naklepané řízečky osolíme, opaprikujeme, naplníme každý plátkem šunky, proužkem Hermelínu, svineme, spojíme nití nebo párátky, obalíme v trojobalu a ze všech stran usmažíme. Hotové naskládáme do zapékací misky, prosypeme cibulí, zalijeme šlehačkou a asi ještě půl hodinky zapečeme. S brambůrkami, nebo i salátem. Nepředstavitelně k sežrání :o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
limlice
(upraveno)
22. 9. 2013, 16:25
Naprosto luxusní záležitost díky za recept
majdulka
(upraveno)
5. 7. 2007, 9:50
Taky receptík moc chválím,bylo to výborné a i můj velice na jídlo náročný manžel chválil!
lenkula
(upraveno)
10. 6. 2007, 13:44
Tak dnes jsme vyzkoušely Váš recept a musím říct, že je to opravdu ,,žranice" Fakt výborné, už tak dlouho jsme se nepřežraly . Mějte se a zas něco dobrého přihoďte, ráda vyzkouším
janča 23
(upraveno)
7. 5. 2007, 11:55
takreceptík byl tak dobrý že dnes opakuju a jako přilohu si dáme bramborový salát
káta
(upraveno)
10. 4. 2007, 19:39
určitě je to mňamka,někdy zkuste dát do pekáčku ješte neusmažené řízky a zalít šlehačkou.Dělalo to tak moje babička i s vepřovými řízky a je to výborné.Jen na dno pekáčku se ještě dá máslo a já přilívám trochu vody.
Hely
(upraveno)
18. 4. 2007, 9:58
@káta
Prima nápad- vyzkoušíme. Díky!!!
janča 23
(upraveno)
10. 4. 2007, 18:31
kuřecí maso máme moc rádi ale tohel chutnalo jak jídlo pro císaře mnam
Cari
(upraveno)
31. 3. 2007, 14:28
Vyzkoušeno a je to výborné i bez cibule
Oliver
(upraveno)
24. 3. 2007, 21:06
To vám musím napsat...! Tak jsem to zkoušela a je do neskutečně dobré! Recept jsem už předala švagrové i mamce. Super mňamka! Neuvěřitelné, co se stane rázem s neochucené šlehačky... Bombastický oběď na neděli!!! Jednoduché,ale opravdu mňamózní!!!
Hely
(upraveno)
22. 4. 2007, 16:31
@Oliver
Děkuji, to jsem ráda,že vám taky tak chutná
Auča
(upraveno)
28. 2. 2007, 9:33
Proboha, holky, kam na to chodíte????? Berou mě mrákoty, jen si tu dobrotu představím..Skoro bych to smažila bez trojobalu, a pak zapékala jen nahatý masíčko s cibulí a šlehajdou, ale i s tou strouhankou to vyzkouším, ať vím, jak to bude lepší! Díííííky za inspiraci, papa.
kacenka
(upraveno)
20. 2. 2007, 17:55
Jéžiši - to musí žrádlo a co udělá ta šlehačka se strouhankou??? Je to dobrý?
Hely
(upraveno)
22. 2. 2007, 12:41
@kacenka
Není to jako klasika- dokřupava usmažený řízek, ale je to fakt něco Hodně tam udělá i a cibule!
Maričkaa
(upraveno)
20. 2. 2007, 15:42
petrulka
(upraveno)
10. 2. 2007, 17:17
Tohle je fakt bašta dneska jsem řízečky udělala k obědu a je to výborné a kupodivu doecela rychlé Dělala jsem něco podobného z vepřového, ale tohle je o hodně lepší, jen jsem místo Hermelínu dala uzený sýr
ladenka3
(upraveno)
9. 2. 2007, 14:21
Helenko,opravdu mnamka dnes jsem jí uvarila po prvé a určitě né naposledy.Mohu jen doporučit Lada
Hely
(upraveno)
9. 2. 2007, 20:00
@ladenka3
Děkujííí!