(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kolínko pečené na kysaném zelí + fazolový salát
Potřebné ingredience
1 vepřové kolínko, 1 sklenice kysaného zelí, 3 velké cibule, fazole,grilovací koření,ml.pepř, ml.paprika, sůl, bobkový list, pár snítek rozmarýnu, kmín, popřípadě i jiné koření, olej.
Postup přípravy
Z oleje a koření namícháme marinádu, kterou po dobu pečení koleno potíráme.
Do vymaštěné zapékací mísy rozprostřeme sklenici kysaného
zelí promíchané s nakrájenou cibulí, na ně položíme rozkrojené a marinádou potřené kolínko.
přidáme bobkový list a zalijeme trochou vody.
Pečeme ve vyhřáté troubě, tak dlouho, pokud není kolínko měkké.Po dobu pečení občas koleno obrátíme a potřeme marinádou.
Mezitím uvaříme fazole a na oleji necháme zesklovatět cibuli (větší množství )
Uvařené fazole smícháme s touto cibulí.
Podáváme na talíři spolu se zelím a fazolovým salátem. Jako přílohu podáváme chléb.
Dobrou chuť!
Do vymaštěné zapékací mísy rozprostřeme sklenici kysaného
zelí promíchané s nakrájenou cibulí, na ně položíme rozkrojené a marinádou potřené kolínko.
přidáme bobkový list a zalijeme trochou vody.
Pečeme ve vyhřáté troubě, tak dlouho, pokud není kolínko měkké.Po dobu pečení občas koleno obrátíme a potřeme marinádou.
Mezitím uvaříme fazole a na oleji necháme zesklovatět cibuli (větší množství )
Uvařené fazole smícháme s touto cibulí.
Podáváme na talíři spolu se zelím a fazolovým salátem. Jako přílohu podáváme chléb.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé