Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

PIZZA - s kypřícím práškem

0.0
PIZZA - s kypřícím práškem

Potřebné ingredience

Suroviny:
250 g hladké mouky
1/8 l mléka
50 g másla
1 vejce
1 lžička soli
2 lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy

Postup:
Ze všech surovin zpracujeme těsto, necháme 15 min. odpočinout a můžeme zdobit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

buši 24. 1. 2009, 9:38
Tak jsem použila Vář recept na pizzu pod cibulovo-smetanovou náplň a (Y) (Y) (Y) těsto super křehoučké, chuťově výborné (clamp) (clamp) (clamp) trochu se mi lepilo, tak jsem si namočila ruce do oleje a opravdu se mi ho podařilo natáhout na celý velký plech, což jsem teda u tak malého množství těsta nečekala ;-) Už ho mám přepsaný ve svém sešitě |:o)
theia 20. 1. 2009, 18:54
Tak jsme akorát (pl) pizzu podle Vašeho receptu a musím říct, že byla (Y) S těstem se krásně pracovalo, upečená je krásně tenká a křupavá a prcek sám snědl celý plát a ještě by chtěl přidat |:o) takže příště určitě zase upeču. Díky za rychlý a chutný recept.
kativas 18. 12. 2008, 18:01
Vybrala jsem si tento recept, protože jsem potřebovala rychlou večeři :-$ Z jedné várky se mi toho zdálo málo, tak jsem udělala dvojitou. *-) Pekla jsem dle návodu k troubě na 200C 30 minut. Pizza byla upečená, ale těsto buchtoidní. Zachránili to jen výborné ingredience na pizze (kečup, strouhaný špekáček, strouhaný sýr, listový špenát, kukuřice a vejce). Pizzové těsto nám bohužel nechutnalo (hotdog) (zajic) +o( 8-| Ale každý má jiné chutě, proto je tolik receptů.....
anicka97 22. 5. 2009, 16:24
@kativas :-(TAK TO MĚ MRZÍ..ALE JAK ŘÍKÁTE ZÁLEŽÍ NA CHUTI... *-)
radka5 18. 12. 2008, 21:36
@kativas Katko,to bude tím,že jste dala dvojitou dávku.Zkuste z jedné.Tuto pizzu dělám a manža už jinou nechce.Těsto je na jeden plech dostačující,krásně tenké a super.Dnes jsme zrovna večeřeli.I malí si trochu dali.Tento recept hodnotím super. (jidlo) (D) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie