(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
RAŽNIČÍ Z TROUBY
Potřebné ingredience
Suroviny:
600 g vepřové pleci
nakrájené na kostky
anglická slanina
klobása nakrájená na kolečka
cibule, červená i zelená paprika
žampiony nakrájené na kousky
sůl, pepř, koření Gyros
Postup přípravy
Postup:
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé