(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Likérové věnečky
Potřebné ingredience
Ingredience: 160g hladké mouky, 140 g másla, 70 g cukru, 140 g mletých neloupaných madlí, 1 žloutek, 2 lžíce silného likéru, citrónová kůra, skořice
Postup přípravy
Mouku, cukr, máslo, citrónovou kůru, skořici a mandle promícháme. Přidáme žloutek a likér a vypracujeme těsto. Rozválíme na 1 cm silnou placku a vykrajujeme věnečky, které potřeme likérem a posypeme hrubým cukrem. Klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dorůžova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
žabada
(upraveno)
28. 11. 2008, 7:17
Ty vypadají mooooc dobře