Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pařez

0.0
Pařez

Potřebné ingredience

Pro velký úspěch,který měl dort na mých narozeninách, kdy jsem si pařez upekla pro sebe, jsem pekla tento dort pro pána k 50.narozeninám.( Viděl fotky ... ! ! ! ...cožpak jsem mohla odmítnout ???? )

a znova

a ještě jednou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 1. 12. 2008, 10:35
(Y)Je moc pěkný a bezva nápady na dozdobení - ty ukazatele a ta muchomůrka i žaludy! Všechno to vypadá moc pěkně a musela určitě udělat velikou radost!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Čmelák 1. 12. 2008, 19:16
@ Strašně děkuji, že mne tu chválíte, protože to co já dělám, je jen slabý čajíček před vašima dílkama, Lucko !!! :-o
Zrušený účet 2. 12. 2008, 7:45
@Čmelák :-o :-o :-oDěkuju za takovou poklonu!!! (L) Nepřijde mi ani náhodou, že bych byla tak dobrá, jsou tu mistryně a k tém mám mooooooc daleko :-) Ale jedno vím jistě - moc mi pomáhá mmb a ty dobré dušičky, co tu jsou a povzbuzují, inspirují, radí, chválí...je to moc fajn! (hello)
Čmelák 2. 12. 2008, 8:06
@ To máte pravdu, Lucko, protože já NIKDY před tím, než jsem tady na MMB mrkla do receptů dorty pouze kupovala a tvrdila , že bych na to nikdy neměla , abych něco takového upekla. A pak stačilo pár rad a inspirace a dort byl na světě!!! Ale jste vážně šikulka a jistě alespoň pro mne patříte do té vyšší třídy dortařek máte nejen šikovné ručičky ale i fantazii a nerada bych vaše dorty krájela !!!! :'( Je to v některých případech až barbarství !!! :-)
Dermajetics 26. 11. 2008, 17:26
jůůůva a další kousek :-D (clamp) (clamp) (clamp) Nádhera (Y)
veronique1980 25. 11. 2008, 17:46
Krása, chystám se dělat pro bratránka, studuje lesnickou školu... můžu se zeptat jak jste tvořila kůru? Díky moc za odpověď.
Čmelák 26. 11. 2008, 12:23
@veronique1980 Děkuji ,Veru. Rozpustím čokoládu na vaření a na alobal udělám takové prskance, kako kousky kůry. Trochu silnější vrstvu. Potom si rozpustím světlou čokoládu a udělám s ní na té tmavé takové to stínování. Jelikož to dělám ještě než tmavá úplně zaschne, obarvuje tu bílou čokoládu, proto se s tím moc nepárám!!! Potom dám do mrazáku ztuhnout. Dělám tak na 3-4 kusy alobalu . Potom stěrkou seškrábnu z alobalu kousek po kousku a dávám do krabičky. Když se kousky začínají roztávat a nejdou seškrábnout, ( což se mi nestává, pokud to mám v mrazáku přes noc), pouze vyměním za jiný plát alobalu z mrazáku a pokračuji. Když mám hotovo, dám krabičku s kůrou zase mrazit. Pokud máte ještě dotaz, písněte. Hodně zdaru !!! (flower)
veronique1980 27. 11. 2008, 17:44
@Čmelák Díky za odpověď, když se podaří, napíšu! :-)
Čmelák 28. 11. 2008, 10:55
@veronique1980 Určitě to zvládnete !!! (^)
jelec 25. 11. 2008, 9:02
(clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) :-o :-o :-o
ajoun 25. 11. 2008, 8:16
Ten je nááádherný (Y) (Y) (Y) Krásné houbičky, kůra .. prostě všechno (Y) (Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 25. 11. 2008, 8:07
To se opravdu těžko odmítá :-D , je moc pěkný (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 25. 11. 2008, 8:05
Peti, to si fakti odmítnout nemohla. A je to absolutně perfektní. Moc se Ti to povedlo (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
M-kocurek 25. 11. 2008, 7:51
A další pařez..., taky super!!! (clamp) (clamp) (clamp)
Anelis 24. 11. 2008, 21:59
Nádhera, krásné detaily (Y)
Čmelák 1. 12. 2008, 9:53
@Anelis Alenko, jste moc hodná , milá a nikdy nezapomenete pochválit. Děkuji. (L)
Anelis 1. 12. 2008, 10:21
@Čmelák Péťo, nebudeme si tykat (D)???????
Čmelák 1. 12. 2008, 10:31
@Anelis Jo, nejsem proti ! (D) Omlouvám se , jestli zapomenu . Děkuji TI Alenko za nabídku a i za inspiraci v mém kuchařském snažení !!! (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie