(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Francouzská cibulačka
Potřebné ingredience
3 velké cibule, olej, 100ml bílého vína, 800ml vývaru, sůl, vegeta, drcený barevný pepř, 2 bagety, strouhaný sýr
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm necháme zesklovatět. Přilijeme víno, vývar a přivedeme k varu. Dochutíme solí, vegetou a drceným pepřem. Bagetu nakrájíme na kolečka, opečeme na rozpáleném oleji. Polévku nalijeme do misek, poklademe opečenou bagetou, posypeme strouhaným sýrem a na chviličku dáme zapéct, aby se sýr roztekl.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé