(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pro maminku.....můj druhý pokus o dort
Potřebné ingredience
Mramorový korpus podle Dáši V.(onasi) a pudinkový krém.
Postup přípravy
Náplň: spodní vrstva meruňková marmeláda a banány. Horní vrstva krém a ozdoby nahoře jsou z falešného marcipánu který mě hrozně potrápil, protože jsem ho dělala prvně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vivien/10
(upraveno)
21. 11. 2008, 9:42
Super Jak to všichni děláte?
Julie30
(upraveno)
23. 11. 2008, 21:08
@vivien/10
To bych taky ráda věděla, jak jsem to dokázala jenom marcipán mi trval dva dny
papandre
(upraveno)
21. 11. 2008, 9:32
Jéé ten je krásný maminka musela mít obrovskou radost moc se mi líbí ty ružičky,ty budu muset zkusit
Julie30
(upraveno)
23. 11. 2008, 21:04
@papandre
Myslela, že je koupený a sestra taky, tak se jí líbil, že pro její holčičku budu péc tenhle taky, akorát s jiným obrázkem
Zrušený účet
(upraveno)
21. 11. 2008, 7:49
Zdeni, moc se Ti povedlo
Julie30
(upraveno)
23. 11. 2008, 21:02
@
Díky moooooc
jelec
(upraveno)
20. 11. 2008, 22:04
Julie30
(upraveno)
20. 11. 2008, 22:43
@jelec
děkuji mooooc
hanys77
(upraveno)
20. 11. 2008, 21:14
ten je krásnej, Zdeni mojí mamče by se taky líbil, miluje růže. A teda na to, že je to teprve druhý pokus a první marcipán, se ti moc povedl a o trápení s marcipánovou hmotou můžu taky vyprávět vím, o čem mluvíš
Julie30
(upraveno)
20. 11. 2008, 21:43
@hanys77
Hani s marcipánem jsem se trápila dva dny, ale mám stejně pocit, že mi pořád teče. Jinak na chuť je moc dobrý. Tenhle dort chutnal skvěle.
hanys77
(upraveno)
20. 11. 2008, 21:55
@Julie30
no vidíš to, chuť se vychytá a marcipán taky...Já si léčila ruce Ibalginem, jak mě z toho hňácání bolely a jednou se mi tak rozjel, že jsem ho nemohla dostat dolů z ruk, bylo to jakobych sáhla do pastovaného medu ale seškrábala jsem ho nožem, nechala ztuhnout v ledničce a druhej den přidala mlíko a cukr a šlo to...a to že ti teče, nemůže být třeba tím, že máš ledničku nastavenou na vyšší stupeň? Holky tady radí stáhnout teplotu níž než normálně. Já mám normoš 2 a dala jsem to na 4 a netekl mi...Nebo se ti to možná jen zdá, kuchařka vždycky vidí i chyby který nejsou
Julie30
(upraveno)
20. 11. 2008, 22:42
@hanys77
Já mám marcipán ve špajzu je tam chladno. Jo a taky jsem tam dala místo sušenýho mlíka smetanu. (bydlíme mezi vesničkama a tak sehnat polotučné mléko sušené je nadlický úkol, ale teď už ho mám koupený do foroty)
hanys77
(upraveno)
21. 11. 2008, 13:27
@Julie30
a tak tady možná bude zakopanej pes...smetana je moc tučná a tak se ti z toho uvolňuje tuk takže když už máš zásoby, příště bude hmota perfektní, uvidíš
ajoun
(upraveno)
20. 11. 2008, 20:26
Krásný dortík . Růžičky jsou nádherné
Julie30
(upraveno)
20. 11. 2008, 21:40
@ajoun
díky mooooc
Dermajetics
(upraveno)
20. 11. 2008, 20:15
Zdeni dortík je moc krásný a moc povedené růžičky
Julie30
(upraveno)
20. 11. 2008, 21:39
@Dermajetics
díky moc doma si mysleli, že jsem ho koupila, ale to asi přeháněli