Buchta s rosolem
Potřebné ingredience
Těsto:
16 dkg polohrubé mouky,
16 dkg moučkového cukru,
4 celé vejce
1/2 prášku do pečiva
Rosol:
1/2 litru jablečného sirupu,
1/2 litru vody
2 vanilkové pudingy
Dle chuti 1 vanilkový cukr
Postup přípravy
Všechny přísady na těsto smícháme dohromady a dáme péct do trouby na vymazaný a vysypaný pekáč asi tak na 20 min. I když každá trouba peče jinak a tak se spolehneme na tu svoji troubu.
Po vychladnutí buchty si připravíme všechny přísady na rosol a ten uvaříme jako puding do zhoustnutí, který poté vylejeme na buchtu a necháme stuhnout.
Pak můžeme jen krájet a třeba ozdobit šlehačkou a třešničkou (-:
Po vychladnutí buchty si připravíme všechny přísady na rosol a ten uvaříme jako puding do zhoustnutí, který poté vylejeme na buchtu a necháme stuhnout.
Pak můžeme jen krájet a třeba ozdobit šlehačkou a třešničkou (-:
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé