(recept
si oblíbilo 50 návštěvníků)
Tvarohové kremeše
Potřebné ingredience
Listové těsto, 1/2l mléka (ne celého), 2tvarohy- vaničky, 4vajíčka, 1vanilkový cukr, 1 vanilkový puding,18dkg mletého cukru, 1dcl oleje, 4lžíce cukr krystal, špetka soli
Postup přípravy
Listové těsto vyválet na velký plech do vaničky, těsto rozpícháme vidličkou . Do mixéru dáme mléko, tvarohy, 4žloutky, puding, mletý cukr, olej. Rozmixovat, nalít na těsto a dáme péct. Ušleháme sníh ze 4bílků, cukr krystalu a špetky soli, dáme na koláč chvilku před dopečením a dáme definitivně dopéct.
Je to velká mňamka. Určitě doporučuji!!!!!
Je to velká mňamka. Určitě doporučuji!!!!!
Mňam
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KattyV
(upraveno)
17. 3. 2020, 18:08
Ingredience mám, vyzkouším. Edit: Je to vynikající! Půlka plechu už je pryč. Děkuji za super recept.
estepanova
(upraveno)
5. 2. 2017, 13:12
Kremeše jsou chuťově dobré, ale dělala jsem na velkém plechu 35x38 cm a bylo to hodně nízké. Příště na menší plech.
Nadys
(upraveno)
3. 2. 2017, 14:40
sobinka
(upraveno)
2. 7. 2011, 19:04
Dnes jsem pekla a jsou fakt úžasné. také jsem nedávala olej. Mňam, mňam
Smolčice
(upraveno)
10. 10. 2009, 18:47
Milá Jani Váš recept jsem dělala ve čtvrtek a dnes znova je to jedním slovem veliká mňamka
Atevi
(upraveno)
16. 3. 2009, 19:00
Tak jsem dnes vyzkoušela Váš recept a můžu napsat jediné - VYNIKAJÍCÍ a hlavně rychlé!!! Bála jsem se, že to bude matlačka, ale vůbec ne. Jen jsem do tvarohové hmoty nedala olej, ale myslím si, že to nevadí. Alespoň je kremeš dietnější. Zařazuji si tento recept mezi mé oblíbené a všem doporučuji.
jome
(upraveno)
27. 11. 2008, 16:59
Také délám ,každému vždy chutnal a chtěl recept
7.8
(upraveno)
23. 11. 2008, 17:57
Kremeše znám ze Slovenska a jsou výborné !!! Tak zkusím a už se těším
Wrbich
(upraveno)
23. 11. 2008, 17:51
Dnes jsem pekla a je moc dobrý. Sice nemám tu tvarohovou vrstvu tak vysokou jako je na obrázku, ale řezy jsou fakt chutné a docela i rychle hotové. Tvatoh jsem dala bez oleje - ráda mlsám, ale musím hlídat váhu, tak si takhle uklidňuji svědomí.
Biši
(upraveno)
21. 11. 2008, 12:26
Prosim vysvetlite tú prvú vetu, že Listové testo vyválet ma velký plech do vaničky, ....................... Nerozumiem ako to myslíte. Chcela by som krémeš upiect. Dakujem
Kerstinka
(upraveno)
21. 11. 2008, 12:27
@Biši
TAKY mě ten recept zaujal, nemyslela paní plech s vyššíma bokama?
Biši
(upraveno)
21. 11. 2008, 13:08
@Kerstinka
No tak to ma nenapadlo. Je to možné. skúsim a uvidíme.
sucháč
(upraveno)
23. 11. 2008, 15:41
@Biši
Listové těsto se musí vyválet tak, aby byly zakryté i okraje plechu (aby hmota, kterou budeme dávat na listové těsto se nám nevylila).