(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Bábovka pouze ze šlehačky ( velmi chutná a nenákladná)
Potřebné ingredience
20 dkg hladké mouky , 15 dkg cukru (dávám krupici) 2 ks vejce, 1ks šlehačka ke šleháni , 1 ks prášek do pečiva, 2 lžíce pudingu (jakého koliv)
Postup přípravy
máte chuť na takovou nadýchanou babovku jako z obchodu. Vše záleží na tom jak vymícháte vejce s cukrem.
nejprve dáte vejce rozšleháte přidáte cukra a dlouho šleháte dokud nemáte hustý základ aspon 5 min , dále přidáte mouku zárovem se šlehačkou a nakonec prášek do pečiva a puding.
Přeji dobrou chuť ( foto přidám při dalším chystání)
nejprve dáte vejce rozšleháte přidáte cukra a dlouho šleháte dokud nemáte hustý základ aspon 5 min , dále přidáte mouku zárovem se šlehačkou a nakonec prášek do pečiva a puding.
Přeji dobrou chuť ( foto přidám při dalším chystání)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katka.J.
(upraveno)
21. 2. 2009, 19:32
Milá Nikol, musím moc a moc pochválit tuto bábovku , dělala jsem ji dceři jako korpus pro dortík k narozeninám . Všem strašně moc chutnala a proto ji všem maminkám doporučuji , je vláčná, nedusivá a opravdu jako z krámu .... Nejdřív jsem se trošku bála co z ní bude, protože se mi zdálo těsto hodně tuhé , když jsem ho lila do formy, ale povedla se, děkuju moc za skvělý recept, až budu příště dělat bábovku, tak jedině tuhle .-)