Pangasius Provensal
Potřebné ingredience
Ingredience:
2 filety pangasiuse
50g másla
směs provensálských bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, estragon)
150ml bílého vína (přívlastkového, nejlépe nějakou aromatičtější odrůdu)
citronová šťáva
sůl
Postup přípravy
recept je určen pro 2 osob(y)
doba přípravy je cca 40 min.
Ingredience:
2 filety pangasiuse
50g másla
směs provensálských bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, estragon)
150ml bílého vína (přívlastkového, nejlépe nějakou aromatičtější odrůdu)
citronová šťáva
sůl
Příprava:
Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 min. odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmahneme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podusíme (než se vypaří alkohol). Při podávání na talíři přelijeme výpekem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.
doba přípravy je cca 40 min.
Ingredience:
2 filety pangasiuse
50g másla
směs provensálských bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, estragon)
150ml bílého vína (přívlastkového, nejlépe nějakou aromatičtější odrůdu)
citronová šťáva
sůl
Příprava:
Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 min. odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmahneme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podusíme (než se vypaří alkohol). Při podávání na talíři přelijeme výpekem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé