Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 41 návštěvníků)

Langoše-výtečné!!

0.0
Langoše-výtečné!!

Potřebné ingredience

1kg hladké mouky,10dkg droždí,1/2l mléka, 1 lžíce sody, 1 lžíce oleje, 1 bílý jogurt

Postup přípravy

Kvásek,zadělat těsto a dát do olejem vymaštěného sáčku na 2 hodiny do lednice...Kdykoliv můžete ukrojit,dát smažit na olej a zase dát do lednice......Jako mazání na langoš používám-do hrnečku dám vodu,olej,sůl,a asi 8 stroužků česneku(lisovaného)..Podávám s kečupem,sýrem nebo s ďábelskou omáčkou...Můžeme i na sladko(skořice,povidla atd..)....Jsou skvělé ,nadýchané!!
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

patenka76 20. 9. 2009, 19:29
jdu na ně
FišerkaZ 8. 1. 2008, 11:36
tak včera jsem je dělala a opravdu super (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) , do toho neplánovaně přijeli naši a tak si dali s náma :-$ Už mají v plánu udělat si je taky :-) :-) :-)
Bianka 26. 1. 2008, 20:33
@FišerkaZ (zajic) určitě jste měli boule za ušima,jak Vám chutnalo..... (Y)to je dobře.....ted mě napadlo,že jsem je už dlouho nedělala,zadělám si na ně příští víkend (jidlo)
karkulka 29. 6. 2007, 20:01
Blani - tak tyhle se povedly (clamp) (clamp) (clamp) a že jsem je zvládla i já (antitalent na jakákoliv těsta) to je co říct :-P Moc nám chutnaly (PL)
Bianka 19. 7. 2007, 12:41
@karkulka to je fajn,že chutnali :-),taky jsem na ně dostala chuť-zítra si je taky zadělám (Y)
kosina 29. 5. 2007, 16:20
Blanko,langoše chci dělat zítra,ale budu celé dopoledne lítat,můžu si teda těsto udělat dnes a nechat přes noc v lednici a zítra už pak jen smažit?
Bianka 1. 6. 2007, 21:00
@kosina jééééjda,asi píšu pozdě ;-) Langoše vydrží v lednici i několik dní a pořád kynou :-),takže můžete těsto zadělat i den nebo dva dny předem (clamp) Doufám,že Vám budou chutnat....Blanka (L)
luciasanta 17. 5. 2007, 22:50
Maminky, které jste už tyto langoše zkoušely - jsou tedy opravdu nadýchané a měkkoulinké? Pokud náhodou některá můžete srovnat ... - jsme totiž s manželem trochu "závislí" na dobrých langoších a nejvíc milujeme ty nadýchané a vždy měkké, které prodávají v pojízdném stánku v areálu BVV (stánek teď stává většinou před pavilonem A). Tak pokud některé z vás připadnou podobné těmto, tak hned zítra zkouším !!! :-$ :-$ :-$ Díky předem. Lucka (L)
Bianka 20. 5. 2007, 18:42
@luciasanta Ano,jsou měkounké a nadýchané,vyzkoušejte a uvidíte (Y)
Beruska001 13. 5. 2007, 13:08
(Y)
TanaM 13. 5. 2007, 13:01
Dneska byly k obědu a SUPER !!!!!!! (PL) (clamp)
Bianka 17. 5. 2007, 22:11
@TanaM to jsem ráda |:o)
ednet 21. 2. 2007, 11:42
Tak jsem dnes udělala změnu a vyzkoušela langoše podle Vás a musím napsat,že jsou naprosto fantastické,úžasné,rychlé...no prostě ňam,ňam,ňam (PL) (PL)Díky za super receptík na tuhle mňamku (Y) (Y)
Bianka 21. 2. 2007, 12:27
@ednet to mě moc těší :-)...Děkuji Lucko (F) (F) (F),jsem ráda,že chutnalo!!! |:o)
Domkenzon 20. 2. 2007, 22:01
Tak jsme to dnes vyzkoušeli (child8) (child8)bylo to výborné a celá rodinka si moc pochutnala (PL) (PL) (PL) Marketa
Bianka 20. 2. 2007, 22:37
@Domkenzon To jsem ráda,že Vám chutnalo!!! |:o)...Blanka (Y)
Tynam 20. 2. 2007, 12:32
Výborný (Y) dnes jsem je dělala k obědu a i náš (Z) si pošušňával (clamp) na to že jsem je dělala poprvé :-$ tak chutnaly
Bianka 20. 2. 2007, 13:19
@Tynam (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Díky.... |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie