(recept
si oblíbilo 41 návštěvníků)
Langoše-výtečné!!
Potřebné ingredience
1kg hladké mouky,10dkg droždí,1/2l mléka, 1 lžíce sody, 1 lžíce oleje, 1 bílý jogurt
Postup přípravy
Kvásek,zadělat těsto a dát do olejem vymaštěného sáčku na 2 hodiny do lednice...Kdykoliv můžete ukrojit,dát smažit na olej a zase dát do lednice......Jako mazání na langoš používám-do hrnečku dám vodu,olej,sůl,a asi 8 stroužků česneku(lisovaného)..Podávám s kečupem,sýrem nebo s ďábelskou omáčkou...Můžeme i na sladko(skořice,povidla atd..)....Jsou skvělé ,nadýchané!!
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
patenka76
(upraveno)
20. 9. 2009, 19:29
jdu na ně
FišerkaZ
(upraveno)
8. 1. 2008, 11:36
tak včera jsem je dělala a opravdu super , do toho neplánovaně přijeli naši a tak si dali s náma Už mají v plánu udělat si je taky
Bianka
(upraveno)
26. 1. 2008, 20:33
@FišerkaZ
určitě jste měli boule za ušima,jak Vám chutnalo..... to je dobře.....ted mě napadlo,že jsem je už dlouho nedělala,zadělám si na ně příští víkend
karkulka
(upraveno)
29. 6. 2007, 20:01
Blani - tak tyhle se povedly a že jsem je zvládla i já (antitalent na jakákoliv těsta) to je co říct Moc nám chutnaly
Bianka
(upraveno)
19. 7. 2007, 12:41
@karkulka
to je fajn,že chutnali ,taky jsem na ně dostala chuť-zítra si je taky zadělám
kosina
(upraveno)
29. 5. 2007, 16:20
Blanko,langoše chci dělat zítra,ale budu celé dopoledne lítat,můžu si teda těsto udělat dnes a nechat přes noc v lednici a zítra už pak jen smažit?
Bianka
(upraveno)
1. 6. 2007, 21:00
@kosina
jééééjda,asi píšu pozdě Langoše vydrží v lednici i několik dní a pořád kynou ,takže můžete těsto zadělat i den nebo dva dny předem Doufám,že Vám budou chutnat....Blanka
luciasanta
(upraveno)
17. 5. 2007, 22:50
Maminky, které jste už tyto langoše zkoušely - jsou tedy opravdu nadýchané a měkkoulinké? Pokud náhodou některá můžete srovnat ... - jsme totiž s manželem trochu "závislí" na dobrých langoších a nejvíc milujeme ty nadýchané a vždy měkké, které prodávají v pojízdném stánku v areálu BVV (stánek teď stává většinou před pavilonem A). Tak pokud některé z vás připadnou podobné těmto, tak hned zítra zkouším !!! Díky předem. Lucka
Bianka
(upraveno)
20. 5. 2007, 18:42
@luciasanta
Ano,jsou měkounké a nadýchané,vyzkoušejte a uvidíte
Beruska001
(upraveno)
13. 5. 2007, 13:08
TanaM
(upraveno)
13. 5. 2007, 13:01
Dneska byly k obědu a SUPER !!!!!!!
Bianka
(upraveno)
17. 5. 2007, 22:11
@TanaM
to jsem ráda
ednet
(upraveno)
21. 2. 2007, 11:42
Tak jsem dnes udělala změnu a vyzkoušela langoše podle Vás a musím napsat,že jsou naprosto fantastické,úžasné,rychlé...no prostě ňam,ňam,ňam Díky za super receptík na tuhle mňamku
Bianka
(upraveno)
21. 2. 2007, 12:27
@ednet
to mě moc těší ...Děkuji Lucko ,jsem ráda,že chutnalo!!!
Domkenzon
(upraveno)
20. 2. 2007, 22:01
Tak jsme to dnes vyzkoušeli bylo to výborné a celá rodinka si moc pochutnala Marketa
Bianka
(upraveno)
20. 2. 2007, 22:37
@Domkenzon
To jsem ráda,že Vám chutnalo!!! ...Blanka
Tynam
(upraveno)
20. 2. 2007, 12:32
Výborný dnes jsem je dělala k obědu a i náš si pošušňával na to že jsem je dělala poprvé tak chutnaly
Bianka
(upraveno)
20. 2. 2007, 13:19
@Tynam
Díky....