(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Zapékané kedlubny s uzeným masem
Potřebné ingredience
200 g kedluben, 50 g uzeného masa, 10 g tuku, 1 vejce, 1/2 šálku kysané smetany, špetka mleté sladké papriky, 10 g čerstvé strouhanky, 10 g strouhaného tvrdého sýra
Postup přípravy
Oloupané kedlubny povaříme v malém množství vody a nakrájíme na plátky. Zapékací misku vymažeme tukem, urovnáme vrstvu kedlubnových plátků, posypeme nadrobno nakrájeným uzeným masem, strouhaným sýrem a strouhankou. Navrch urovnáme opět plátky kedluben a krátce zapečeme v předehřáté troubě. Vejce rozkvedláme v kysané smetaně, osolíme, nalijeme na částečně zapečený pokrm a dopečeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé