(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
zapečený pangasius
Potřebné ingredience
pangasius filety,koření na ryby,jarní cibulka nebo pórek,zakys.smetana - jogurt-šlehačka prostě co kdo má rád,2vejce,můžete dát i tvrdý sýr,brambory sůl.
Postup přípravy
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě do polomněka. Pak je scedíme a dáme na dno pekáčku (nedávám syrové protože ryba je rychlovka),promícháme s pórkem nakrájený na kolečka,pak na brambory poklademe okořeněnou rybu a to vše zalijeme smetanou ve kterém máme rozmíchaná vajíčka a nastrouhaný sýr a pečeme dokud vše nezhoustne.Protože ryba je hotová rychle tak na dobrotku nemusíme čekat dlouho. Dobrou chuť.
mňam
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
MisaW
(upraveno)
21. 3. 2009, 22:52
Prima receptík - chutnalo malýmu i nám! díky!
xlmakrela
(upraveno)
22. 3. 2009, 19:40
@MisaW
jééé to jsem ráda,že vám chutnalo ma ho máme taky rádi
petra.
(upraveno)
23. 11. 2008, 21:51
Markét, dnes jsem dělala k obědu a musím uznat, přestože pórek nemusím tak tomu dodal skvělou chuť.
xlmakrela
(upraveno)
24. 11. 2008, 10:57
@petra.
to jsem ráda,že chutnalo já zas miluju pórek a jarní cibulku to je moje proto ho dávám kam mi příjde vhodný .Jinak recept je klasika,brambor,kuřecí maso nebo vepřové a smetana já jen obmněnila masový repertoár! hezký den Markéta a fazolci Matěj a Honzík