Zobrazit přihlášovací formulář

MEDOVNÍK OZDOBEN POTAH. HMOTOU

0.0
MEDOVNÍK OZDOBEN POTAH. HMOTOU

Potřebné ingredience

láska k pečení medovníků===nadšení z potahu===hodně nervíků===a především láska k obdarovanému

Postup přípravy

Manžel má narozeniny den po naší Beatce.
A když už jsem byla v tom tvoření potahu na dortík pro ni, nedalo mi to a pro manžela jsem upekla medovník (který už zvládnu i ve snu) a napdlo mně ozdobit ho znakem milovaného hokejového klubu.
Medovník je z 15 plátů a poprvé mi málem pochyběl krém i posypání. Tak mě pečení medovníků baví, že tenhle jsem měla za 2 hodiny hotov.
S potahem jsem se natrápila (viz. můj první dortík s motivem Hallo Kitty), ale radost byla a to je hlavní!

.

15 plátů ;-)

Díky tomuto dortíku, který jsem vytvořila pro naši Beatku k narozeninám, jsem si dodala odvahy a z potahu vyrobila ten znak na medovníku....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Aderiarleen 14. 11. 2008, 22:51
ešte teraz ,takto na noc som prišla kuk ten tvoj dokonalý medovník...len žasnem..15 plátov :-o no to by som asi nezvládla...ty si úplná preborníčka (clamp)...idem spať, mám dosť...jedna formulová torta hotová,druhá mega loď tak na polovicu, zajtra ma tuším švihne 8-| (hello)
Anelis 14. 11. 2008, 11:51
Téééda Šári, to je bomba (Y) (Y) (Y), tak jsem se konečně dočkala fota :-D a fakt to stojí za to. Ten medovník teda vypadá nádherně, to musím také vyzkoušet (Y). A znak máš naprosto dokonalý, vidím, že jsi se do toho pěkně opřela a daří se (Y) (Y) (Y). Máš můj velký obdiv (clamp) (clamp) (clamp) (F) (hello)
s-arka 14. 11. 2008, 19:17
@Anelis Alenko (hello) Víš přece, že medovník je moje srdeční záležitost (L) Přesto ti musím moc poděkovat, protože potah je z velké části tvoje zásluha (L) Nebýt takové podpory a skvělých rad, byl to jen "obyčejný" medovník ;-) Musím říct, že jsem manžela pořádně překvapila |:o) a sebe taky :-D (L)
Zrušený účet 14. 11. 2008, 8:07
Jejda, Šárko, co mi to děláš? Já ještě nesnídala a Ty na mě tady vyvalíš táááááááááááááákovou mňaminu!!!!!!Ani nevíš, jak bych si hned dala kousek. 8o| 8o| 8o| (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 14. 11. 2008, 8:04
Šárko, máš můj veliký obdiv!!! Já pořád koukám po těch medovnících a pořád sbírám odvahu to taky zkusit. Ale říkám si, že je to časově moc náročné a ty teď píšeš, že za 2 hodiny jsi to zvládla!!!! A ještě 15 plátů...no nechápu! Ale moc gratuluju oslavencům k narozeninám i tobě k šikovným ručičkám (Y) |:o) (Y) |:o) (Y) (hello)
s-arka 14. 11. 2008, 19:23
@ Luci, předem musím poděkovat za pochvalu a zároveň dodat, že není čeho se bát |:o) Chce to jen zkusit a uvidíš, že to půjde (Y) Kdyby něco, napiš, dělám ho strašně ráda a opravdu velmi často, takže i ráda poradím (L) (L) (L) (L) (L)
ajoun 14. 11. 2008, 7:34
Téda, oba jsou fantastické (Y) (Y) (Y) (Y). Mňam mňam mňam (zajic) (zajic) (zajic)
luciasanta 14. 11. 2008, 7:13
Teď jste mě tak navnadila, že hned zítra se zase vrhnu na medovník - už jsem ho nedělala asi rok - nejradši bych teď šla z práce domů a hned se na to vrhla !!! Máte ho velmi krásný a mooooc lákavý !!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Kláří2 14. 11. 2008, 6:03
(Y)Mohu se zeptat, který recept na medovník používáte???Jsem rozhodnutá jej také zkusit, ale stále nevím, který recept. Je jich tu strašně moc. Díky.
s-arka 14. 11. 2008, 6:41
@Kláří2 Klárko, peču jen podle tohoto receptu http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=12522 a jsem spokojená (Y) Opravdu se peče perfektně, jen jsem si už našla svůj postup, abych si práci usnadila ;-) Den předem si udělám oba krémy a druhý den už jen těsto, peču a slepuji (^) Jo, a není v receptu množství sody. Poprvé jsem nevěděla, ale po důkladném zkoumání všech receptů dávám 2 čajové lžičky! Tak ať se daří (L) |:o)
Kláří2 17. 11. 2008, 8:21
@s-arka Díky!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie