(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rychlá hovězí polévka
Potřebné ingredience
2 kostky hovězího bujonu ( masox) tuk na jíšku ,1 lžíce hladké mouky, mražená , nebo čerstvá zelenina na polévku, 1vejce.
Postup přípravy
Dám v konvici uvařit 1 litr vody , přeliji do polévkového hrnce a dám tam mraženou zeleninu. Než se zelenina, což je asi 10 minut uvaří, tak si připravím v kastrůlku slabší jíšku a do hotové , ale teplé jíšky dám 1 celé vejce a v té jíšce ho rozmíchám , aby se zdrclo. Tuto jíšku s drclým vejce dám do vařící polévky a dobře promíchám. Nechám 5 minut provařit. Je to za 15 minut hotové.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé