Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vysněný kapr

0.0
Vysněný kapr

Potřebné ingredience

Seznam ingrediencí:
1 ks menšího kapra
dle potřeby máslo
trochu tuku
100 g šunky
150 g žampionů
1 ks cibule
3-4 stroužky česneku
4 lžíce Rama Cremefine ke šlehání
špetku soli
špetku pepře
špetku kmínu
špetku pažitky

Postup přípravy

Postup přípravy:
Kapra naporcujeme, jednotlivé porce potřeme česnekem, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Naskládáme do pekáčku, přidáme tuk a pečeme ve vyhřáté troubě po obou stranách dočervena. Mezitím na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky žampionů a šunku nakrájenou na nudličky a dodusíme až jsou houby měkké. Pak přidáme našlehanou Ramu Cremefine ke šlehání, promícháme a odstavíme. Porce zlatavého kapra přeléváme na talíři touto směsí a posypeme nasekanou pažitkou.
Servírujeme s bramborem a zapíjíme suchým bílým vínem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie