(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vysněný kapr
Potřebné ingredience
Seznam ingrediencí:
1 ks menšího kapra
dle potřeby máslo
trochu tuku
100 g šunky
150 g žampionů
1 ks cibule
3-4 stroužky česneku
4 lžíce Rama Cremefine ke šlehání
špetku soli
špetku pepře
špetku kmínu
špetku pažitky
Postup přípravy
Postup přípravy:
Kapra naporcujeme, jednotlivé porce potřeme česnekem, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Naskládáme do pekáčku, přidáme tuk a pečeme ve vyhřáté troubě po obou stranách dočervena. Mezitím na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky žampionů a šunku nakrájenou na nudličky a dodusíme až jsou houby měkké. Pak přidáme našlehanou Ramu Cremefine ke šlehání, promícháme a odstavíme. Porce zlatavého kapra přeléváme na talíři touto směsí a posypeme nasekanou pažitkou.
Servírujeme s bramborem a zapíjíme suchým bílým vínem
Kapra naporcujeme, jednotlivé porce potřeme česnekem, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Naskládáme do pekáčku, přidáme tuk a pečeme ve vyhřáté troubě po obou stranách dočervena. Mezitím na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky žampionů a šunku nakrájenou na nudličky a dodusíme až jsou houby měkké. Pak přidáme našlehanou Ramu Cremefine ke šlehání, promícháme a odstavíme. Porce zlatavého kapra přeléváme na talíři touto směsí a posypeme nasekanou pažitkou.
Servírujeme s bramborem a zapíjíme suchým bílým vínem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé