Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Vynikající pizza-speciální úprava při diskutování na MMB :-)

0.0
Vynikající pizza-speciální úprava při diskutování na MMB :-)

Potřebné ingredience

2 bílé jogurty,2 kelímky polohrubé mouky (kelímky od bílého jogurtu,který jste použili),1 prášek do pečiva,špetku soli,2 vejce...zelenina,kečup,česnek,Eidam - prostě dle chuti..Tato je dělaná z poloviční dávky.

Postup přípravy

Smícháme suroviny na pizzu a vylijeme na olejem vymazaný a moukou vysypaný plech.Po cca pěti minutách potřeme těsto směsí kečupu s prolisovaným česnekem,posypeme na jemno strouhaným sýrem...Dáme opět péct...Na pánvi si osmažíme cibulku,přidáme salám nebo párek (dle chuti),a zeleninu,taky dle chuti (kukuřici,pórek,papriku,rajče...) ...Tuto směs odstavíme,přidáme do ní jedno surové vajíčko a zamícháme.poté směsí potřeme těsto,znovu posypeme sýrem a dáme dopéct...
Pizza je opravdu moc dobrá,ale protože jsem zrovna seděla u PC na MMB,tak ji mám spálenou :-) No co,okraje ořežu a bude i tak dobrá.Přeju vám dobrou chuť.Lea

toto je fáze,kdy dáme těsto péct podruhé s kečupem a sýrem

..upečené těsto,poklademe směsí uzeniny,zeleniny a vajíčka

hotovo...
POZOR!!! důležité upozornění!!!...POKUD BUDETE PÉCT PIZZU,NESEĎTE U PC NA MMB JAKO JÁ,PROTOŽE BYSTE JI MOHLI SPÁLIT - COŽ SE MI POVEDLO...Ale snad bude dobrá i tak :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ernie 24. 11. 2008, 21:04
To je perfektní nápad :-) Určitě zkusím - u nás pořád zbývají jogurty. Zdravím.
žabada 14. 11. 2008, 12:16
A to se dá potřít, když je to lité těsto? nepatlá se těsto na to, čím se to potírá? Dík za odpověď :-$ :-$ :-$ Já nepochopila, že se to těch 5 minut peče, já myslela, že to jen stojí venku, omlouvám se :-)
lejča 14. 11. 2008, 15:38
@žabada (Y) super Zdeni..takže dáte chvilku zapéct a pak patláte směs kečupu a sýru (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie