Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bratislavský tokáň

0.0
Bratislavský tokáň

Potřebné ingredience

Cibuli na jemno nakrájet, houby na plátky, vše osolit, okořenit a společně s masem opečeme na rozehřátém tuku. Podlijeme trochu vývarem, přimícháme protlak a na mírném ohni udusíme do měkka. Přidáme hrášek, nastrouhaný černý chléb /dala jsem zásmažku/ a krátce podusíme. Nakonec pokapeme kyselou smetanou. Tento recept je z kuchařské knihy, jedou jsem ho dělala, zajímavá chuť.

Postup přípravy

40dkg hov. masa lehce naklepat a nakrájet na nudličky, 5 dkg čerstvých hub, sůl, pepř, kmín, tuk, masový vývar, 1 lžíce rajčat. protlaku, 5dkg steril. hrášku, 2 lžíce nastrouhaného černého chleba, 1 lžíce kyselé šlehačkovité smetany.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie