(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Buřty na pivu - rychlá a oblíbená večeře
Potřebné ingredience
Buřty (špekáčky, párky...)
Cibule nakrájená na kolečka
Česnek nakrájený na kolečka
Paprika
Pórek
Kečup
Černé pivo
Postup přípravy
Buřty oloupeme a nakrojíme, dovnitř nacpeme cibuli a jeden vedle druhého položíme na dno hrnce.
Navrch navrstvíme zbytek cibule, česnek, papriku nakrájenou na proužky, pórek (co kdo má rád)
Zalijeme kečupem (asi 2 deci), půl lahve černého piva a zbytek vody, aby bylo vše zatopené.
Vaříme do měkka, podáváme s pečivem.... dobrou chuť!
Ingredience můžete měnit podle toho co máte rádi, nebo co je zrovna k mání doma.
Navrch navrstvíme zbytek cibule, česnek, papriku nakrájenou na proužky, pórek (co kdo má rád)
Zalijeme kečupem (asi 2 deci), půl lahve černého piva a zbytek vody, aby bylo vše zatopené.
Vaříme do měkka, podáváme s pečivem.... dobrou chuť!
Ingredience můžete měnit podle toho co máte rádi, nebo co je zrovna k mání doma.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé