(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Zapékané brambory v alobalu

Potřebné ingredience
asi tak 6 brambor středně velkých, 2x větší paprika, 4x rajče, klobása, 200g anglický slaniny, olej, sůl, cibule,eidam, alobal
Postup přípravy
Na plech položíme kus alobalu, musí přečnívat,na něj nakrájíme na kostky brambory, na nudličky papriky, na kostičky rajčata, klobásu a anglickou slaninu s cibulí.Zalejeme trochou oleje, osolíme a promícháme.Směs zabalíme důkladně do alobalu.Pečeme na 200- 250 °C asi 45 minut, až jsou brambory měkké.Hotové naporcujeme na talíř a posypeme strouhaným eidamem.
Jsou výborné. :-) U nás se sní vždy celý plech na posezení.
Jsou výborné. :-) U nás se sní vždy celý plech na posezení.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

šárka.n
(upraveno)
17. 8. 2010, 8:16
Super bašta



nahlásit

Kinsli
(upraveno)
8. 8. 2010, 14:37
přidala jsem navíc, česnek, květák, majoránku a navrch jsem dala proužky hermelínu, a je to fakt vynikající Jinak ostatní vše podle postupu, jen jsem zapékala v míse.




nahlásit