Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Ňadérka MARENGO

0.0
Ňadérka MARENGO

Potřebné ingredience

4 kuřecí řízky - ňadérka, trocha oleje, 2 smetany na vaření, kari, plechovka žampionů - plátky, 1 dcl mléka, 15 dkg strouhaného sýra Eidam

Postup přípravy

Ňadérka nakrájíme na proužky či kostičky, orestujeme na oleji. Pak přidáme 1-2 polévkové lžíce kari, promícháme, přidáme žampiony i s nálevem, obě smetany, mléko, sýr. Provaříme, omáčku by měl sýr trochu zahustit. Pokud je moc řídká, přidáme ještě sýr nebo zahustíme instantní světlou jíškou. Podle chuti dosolíme.
Jako příloha je nejlepší rýže.
Rychlé a vynikající :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie