Ňadérka MARENGO
Potřebné ingredience
4 kuřecí řízky - ňadérka, trocha oleje, 2 smetany na vaření, kari, plechovka žampionů - plátky, 1 dcl mléka, 15 dkg strouhaného sýra Eidam
Postup přípravy
Ňadérka nakrájíme na proužky či kostičky, orestujeme na oleji. Pak přidáme 1-2 polévkové lžíce kari, promícháme, přidáme žampiony i s nálevem, obě smetany, mléko, sýr. Provaříme, omáčku by měl sýr trochu zahustit. Pokud je moc řídká, přidáme ještě sýr nebo zahustíme instantní světlou jíškou. Podle chuti dosolíme.
Jako příloha je nejlepší rýže.
Rychlé a vynikající :-))
Jako příloha je nejlepší rýže.
Rychlé a vynikající :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé