(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
HOLANDSKÉ KOTLETY
Potřebné ingredience
kotlety, sůl, bílé víno, hořčice,smetana, tymián, pepř a plátkový sýr.
Postup přípravy
Osolené a na krajích nařízlé kotlety osmahneme na oleji. Potom vložíme do zapékací misky. K tuku přilejeme bílé víno a necháme částečně vysmahnout. Potom přidáme buď ostrou nebo obyč. plnotučnou hořčici, kelímek smetany(zakysané), tymián a pepř.
Na každou kotletu položíme plátek tvrdého sýra, zalejeme připravenou omáčkou a krátce zapečeme( do změknutí masa.
Na každou kotletu položíme plátek tvrdého sýra, zalejeme připravenou omáčkou a krátce zapečeme( do změknutí masa.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé