(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Protichřipková zázvorová výborná polévka
Potřebné ingredience
zázvor,rýže,vegeta,zeleninka,česnek
Postup přípravy
na trošce másla posmažíme nastrouhanou kořenovou zeleninku,přilijeme vodu,přidáme rýži a vaříme do měkka.Přidáme dva stružky prolisovaného česneku,vegetu nebo zeleninový bujon.Naposledy kousek strouhaného zázvoru.Nechame trochu přejit varem a jíme.Zázvoru nastrouhejte tak dva centimetry pokud nebude pro vás dost ostrá přistrouháte nebo chlapum přímo do talíře.Chutnala i dětem.Hodně to počištuje organizmus.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Petra10
(upraveno)
27. 1. 2007, 20:04
nebojte se toho že bude z vašeho těla cítit,opravdu pročištuje,může i zbarvit moč.I být cítit.Ale je to tím že čistí.
artep
(upraveno)
27. 1. 2007, 22:55
@Petra10
jojo, zázvor je moc dobrá a moc zdravá záležitost další z věcí, kterou jsem "objevila" teprve nedávno, ale je prostě úžasná. Chuťově ... a vůbec! Vaši polévku určitě vyzkouším, ale česnek i zázvor tam asi "rozmlátím" až když ji vypnu - jen ať ty jejich bojovníky za naše zdraví moc neopařím jinak s tím obarvením.... další můj novodobý oblíbenec je čerstvá červená řepa .... ale čůrat narůžovo, to je fakt nezvyk
Petra10
(upraveno)
1. 2. 2007, 11:30
@artep
to znám,ale přesto řepu zbožnuju.Vyzkoušejte a písněte