(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Plněný pstruh
Potřebné ingredience
Prstruh,anglická slanina,niva,olej,koření na ryby od Vitany,tymian čerstvý,citron,máslo.,petrželka
Postup přípravy
Pstruha -naplníme směsí:150g niva,anglická 100g na kostičky,k tomu dáme lžičku koření na ryby,ořech másla,olej trošku,nakrájenou petrželku,zamícháme.Naplníme pstruha ,posypeme koř.na ryby potřeme máslem a obalíme plátky slaniny kolem dokola stačí dva plátky a nahoru snítku tymianu.Pečeme bud v troubě 180 stupnu 45 minut do křupava,nebo dáme do alobalu,potřeme alobal olejem ,aby se nelepila kuže ,a grilujeme pomalu hodinu do křupava .Hotový pstruh pokapeme citronem....
Ještě když nám zbyde směs mužeme jí dát nahoru na pstruha nebo zabalit spolu s rybou do alobalu.
Ještě když nám zbyde směs mužeme jí dát nahoru na pstruha nebo zabalit spolu s rybou do alobalu.
hotový výrobek
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kopa
(upraveno)
2. 12. 2007, 20:34
Dobrý den Šárko, tak dnes jsme měli k obědu a je to výborné. Děkuji za recept. Pavlína