(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Těstoviny po Italsku
Potřebné ingredience
těstoviny trubky niva200g mražený špenát půl pytíku česnek dle chuti kuřecí masíčko 500g solamyl a sůl smetana bez tuku
Postup přípravy
Nejdřív nakrájíme masíčko na kostičky a pak je vkládáme na pánev kde je olej,osolíme a zaprášíme jemně solamylem.Masíčko musí být propečené ale ne hodně.Nezapomeneme na česnek.Pokud má někdo rád hodně česneku tak se nebojte.Nivu nastrouháme na maso a mícháme.Rozmrznutý špenát-půl sáčku.Můžete dát vařit těstoviny.Až budete mít těstoviny hotové dáte tam smetanu.Smetanu samozřejmě přidáte k masu ,nivě a špenátu.
Dobrou chut.
Dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Molda
(upraveno)
10. 1. 2009, 16:44
Dobrý den, receptík jsme dneska vyzkoušeli a byl super , všem moc chutnal. Děkuji za super tip Lenka
sarimana
(upraveno)
6. 11. 2008, 13:59
Mohu se zeptat, co to je smetana bez tuku? Má to být nízkotučná smetana nebo rostlinná šlehačka - nebo skutečně existuje nějaká smetana bez tuku? Když je káva bez kofeinu a pivo bez alkoholu... , to by nebylo špatné. Věra
Zrušený účet
(upraveno)
10. 1. 2009, 16:47
@sarimana
Mně se podařilo jednou smetanu bez tuku koupit (myslím, že v zahraničí, EU by tomu označení smetana asi nedopřála). Ale chuťově se smetaně moc nepodobala, bylo z ní cítit spousta uměliny Použila jsem ji do velmi podobného receptu, akorát masíko jsem kořenila trochou kari a místo nivy použila gorgonzolu
90501
(upraveno)
7. 11. 2008, 13:48
@sarimana
paní Věro to byl jen vtip smetanu dejte zakysanou marie