Zobrazit přihlášovací formulář

Mrkvová polévka s kedlubnou

0.0
Mrkvová polévka s kedlubnou

Potřebné ingredience

150g mrkvve, 100g kedlubny, 1 cibule(může být a nemusí), rostlinný olej, 20g haldké mouky, masový vývar, sůl, 0,1l smetany na vaření, 1 žloutek

Postup přípravy

Nadrobno nasekanoou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a kedlubnu, osmahneme, poprášíme moukou, znovu osmahneme a zalijeme masovým vývarem, dle potřeby osolíme(já nesolím). Uvaříme doměkka. Nakonec zjemníme smetanou s rozmíchaým žloutkem. Do polévky můžeme přidat brambory nebo kroupy nebo rýži

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Mája V. 5. 2. 2010, 11:22
Dnes jsem dělala a je moc dobrá (Y). Díky za recept, Majka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie