BROSKVOVÝ ŘEZ

Potřebné ingredience
NA TĚSTO
5 VAJEC
250 DKG- POLOHRUBÉ MOUKY
250 DKG-CUKRU - MOUČKA NEBO KRUPICE NEBO KRYSTALU
100 ML VLAŽNÉ VODY
100 ML OLEJE
KYPŘICÍ PRAŠEK
NÁDIVKA
1 SMETANA KE ŠLEHÁNÍ 30-40%
2 ZAKYSANÉ SMETANY
PŘIDÁVÁM ZTUŽOVAČ DO ŠLEHAČKY
1 VANILKOVÝ CUKR
ZÁLIVKA
DORTOVA ŽELATINA 2 SAČKY (MAME RÁDI SYLNĚJŠÍ VRSTVU ) STAČÍ I JEDEN NA 250 ML VODY
SAMOZŘEJMĚ - OVOCE BROSKVE ,JAHODY, KIW
POTRAVINAŘSKÉ BARVIČKY (POUŽÍVAM ČIRÉ ŽELE) A DOBARVUJI PODLE POUŽITEHO OVOCE I
Postup přípravy
UPEČEME NA 150 STUP. ASI 30-45 MIN. ZKOUŠÍME POMOCÍ ŠPEJLE POKU SE NELEPÍ JE HOTOVO -PAK NECHÁME VYCHLADNOUT MEZITÍM SI PŘIPRAVÍME NÁPLŇ ----
UŠLEHÁME ŠLEHAČKU + ZTUŽOVAČ + VAN. CUKR DO TUHA , PAK LEHCE VMÍCHÁME ZAKYSANÉ SMETANY
NA VYCHLADLÝ KORPUS NANESEME NAPLŇ ,POKLADEME OVOCE A ZALIJEME ŽELATINOU (NAVOD NA OBALU )
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




























