(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
PLNĚNÉ ŽAMPIONY HERMELÍNEM
Potřebné ingredience
KLOBOUČKY ŽAMPIONŮ; HERMELÍN; SLADKÁ PAPRIKA; HL.MOUKA; VEJCE; STROUHANKA; OLEJ NA SMAŽENÍ
Postup přípravy
ŽAMPIONY OČISTÍM, VYDLOUBNU NOŽKU A PODLE TOHO JAK JE UZAVŘENÝ ŽAMPION TAK UKROJÍM SILNÝ PLÁTEK HERMELÍNU A Z PLÁTKU UKROJÍM PŮLKU. DO KLOBOUČKU NASYPU TROCHU SL.PEPRIKY A VMÁČKNU PŮLPLÁTEK HERMELÍNU. ROZŠLEHÁM SI VEJCE S HLADKOU MOUKOU A KLOBOUČEK V NĚM OBALÍM A PAK OBALÍM VE STROUHANCE, TU JAKO VMAČKÁM NA KLOBOUČEK, TAK ABY HERMELÍN NEVYTEKL. SMAŽÍM POMALU A KLOBOUČKY VKLÁDÁM DO OLEJE STRANOU ŽAMPIONU.
PODÁVAJA JSEM S BRAMBOREM.
PODÁVAJA JSEM S BRAMBOREM.
ŽAMPION PŘO ROZKROJENÍ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lenicka6
(upraveno)
8. 12. 2008, 20:52
Ježišmarjáááá to vypadá fantasticky jednoduché určitě vyzkouším Lenka
wanilka30
(upraveno)
7. 11. 2008, 18:55
Dneska to bylo k obědu a baštila i , která jinak žampióny moc nemusí.Vynikající............. Příště zkusím dát i kousek nivy...............
Lefíček
(upraveno)
7. 11. 2008, 19:46
@wanilka30
DĚKUJI
MacekL
(upraveno)
2. 11. 2008, 17:53
Vyzkoušíme,hříbky máme rádi
Lefíček
(upraveno)
2. 11. 2008, 17:57
@MacekL
PAK DEJTE VĚDĚT
Janžurka
(upraveno)
2. 11. 2008, 17:51
Taky dělávám,ještě nahoru dávám čtvereček šunky,aby sýr nevytékal mńam
Lefíček
(upraveno)
2. 11. 2008, 17:57
@Janžurka
KDO JE ŠIKOVNEJ, TAK ŠUNKU DÁVAT NEMUSÍ
Janžurka
(upraveno)
2. 11. 2008, 18:19
@Lefíček
ty woe....ono je to jako i dobrý
Lefíček
(upraveno)
2. 11. 2008, 18:22
@Janžurka
MĚ TO CHUTNALO JAKO I TAKHLE
Janžurka
(upraveno)
2. 11. 2008, 18:35
@Lefíček
hlavně že to není Ty já k večeři nerad
Lefíček
(upraveno)
2. 11. 2008, 18:36
@Janžurka
DORT TAKY NEMUSÍM
zlmy
(upraveno)
2. 11. 2008, 11:03
to vypadá báječně
Lefíček
(upraveno)
2. 11. 2008, 11:12
@zlmy
Boban1
(upraveno)
2. 11. 2008, 11:03
Raduš, to vypadá úžasně a musela to být dobrota, to někdy vyzkouším
Lefíček
(upraveno)
2. 11. 2008, 11:12
@Boban1
DOPORUČUJU, ALE OPRAVDU OPATRNĚ OBALOVAT A SMAŽIT POMALINKU