Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Drůbeží přírodní játra.

0.0
Drůbeží přírodní játra.

Potřebné ingredience

1/2kg drůbežích jater,2 větší cibule,slaninu,1 oloupané a na kostičky nakrájené jablko,2 stroužky česneku, 1lžíce kečupu,drcený kmín,pepř,lžičku ml.papriky,250ml červeného vína,petrželovou nať.
Příloha rýže.Nebyly by špatné ani hranolky.

Postup přípravy

Nakrájíme si slaninu na kostičky a pěkně do křupava opečeme,potom přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.Nakrájíme játra na nudličky a prudce je opečeme,přidáme jablko a koření ,zalijeme červeným vínem .Česnek dávám až ke konci.Zakryjeme pokličkou a dusíme.Po změknutí jater odklopíme pokličku a vydusíme přebytečnou šťávu.Osolíme a můžeme podávat.Dospělí si můžou přidat trochu pikatní chilli omáčky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 11. 10. 2015, 21:38
(Y)
LenkaCh70 11. 1. 2009, 17:30
Taky dělávám a jsou moc dobré ... (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie