(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Drůbeží přírodní játra.
Potřebné ingredience
1/2kg drůbežích jater,2 větší cibule,slaninu,1 oloupané a na kostičky nakrájené jablko,2 stroužky česneku, 1lžíce kečupu,drcený kmín,pepř,lžičku ml.papriky,250ml červeného vína,petrželovou nať.
Příloha rýže.Nebyly by špatné ani hranolky.
Postup přípravy
Nakrájíme si slaninu na kostičky a pěkně do křupava opečeme,potom přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.Nakrájíme játra na nudličky a prudce je opečeme,přidáme jablko a koření ,zalijeme červeným vínem .Česnek dávám až ke konci.Zakryjeme pokličkou a dusíme.Po změknutí jater odklopíme pokličku a vydusíme přebytečnou šťávu.Osolíme a můžeme podávat.Dospělí si můžou přidat trochu pikatní chilli omáčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
11. 10. 2015, 21:38
LenkaCh70
(upraveno)
11. 1. 2009, 17:30
Taky dělávám a jsou moc dobré ...