Ovocná buchta s pudinkovým želé
Potřebné ingredience
Na korpus : 7 vajec, 7 vrchovatých lžic cukru, 6 lžic polohrubé mouky, 1 lžíce hladké mouky.
Na želé: 900ml šťávy z ovoce ( může se doředit obyčejnou šťávou, džusem, Tangem, Vitacitem......), 2 vanilkové pudinky, cukr dle chuti
ovoce čerstvé nebo kompotované
Postup přípravy
Želé: scedíme šťávu z kompotovaného ovoce a pokud jí nebude 900ml, doředíme obyčejnou šťávou
(sirupem s vodou) nebo Vitacitem, Tangem......... Pokud máme čerstvé ovoce, uděláme jenom šťávu nebo Tang, Vitacit..... Šťávu smícháme s pudinky a cukrem ( pokud je třeba) a uvaříme. Okamžitě nalijeme na buchtu pokladenou ovocem. Necháme vychladnout a dáme vychladit do lednice. No a potom jenom dlabeme a dlabeme ........
7 vajec s cukrem
a šleháme.....
po 15ti minutách, hmota musí být opravdu hodně hustá, její objem se minimálně ztrojnásobí
nalijeme na plech vyložení pečícím papírem vymazaným olejem
upečeno
poklademe ovoce a jdeme vařit želé
slijeme šťávu a doplníme do 900ml
do horkého přidáme část šťávy smíchanou s pudinky a mícháme až do varu
uvařené želé vlijeme hned na buchtu pokladenou ovocem
Zalijeme a necháme vychladnout a dáme vychladit do lednice
na řezu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé