(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
zdravá pánev
Potřebné ingredience
ozimná pšenice, japonské fazolky Adzuky / oboje kúpite v zdravej výžive/, pórek, hlíva ústřičná, maržená zelenina Findus / gourment mix/, česnek 3x , solčanka, olej, bylinkové tofu
Postup přípravy
Pšenicu i fazulky tak pol hrnka s každého, cez neoc nechat namočit, ráno v tej vode dať spolu variť, prípadne vodu doliať, aby to nezhorelo a velmi pomaly minumálne hodinu až hodinu a pol variť na miernej teplote. Musíte skúšať,keď už je pšenica meká, tak ju treba zliať a odstaviť z varu.
Na pánvičku si dajte trošku oleja a osmehnite pórek, priadajte na drobno nakrájanú Hlívu a podlejte, nechajte podustit tak 20 minút.
Potom na to šupnite mrazenú zeleninu / tak pol sáčku/, zase prykrite a duste tak 5 minut, potom do toho dajte pšenicu a fazolky, riadne premiešajte, pretlačte 3 strúčky česneku, dochutte solčankoua akoby to celé restuje, kým sa neodparí všetka prebytočná voda, potom do toho dajte nakrájaené kúsky tofu a a trochu osmahnite, len tak, aby sa tofu prehrialo a možte dlabať.
Je to netučné, plné vlákniny a vitamínkov.........:)
Na pánvičku si dajte trošku oleja a osmehnite pórek, priadajte na drobno nakrájanú Hlívu a podlejte, nechajte podustit tak 20 minút.
Potom na to šupnite mrazenú zeleninu / tak pol sáčku/, zase prykrite a duste tak 5 minut, potom do toho dajte pšenicu a fazolky, riadne premiešajte, pretlačte 3 strúčky česneku, dochutte solčankoua akoby to celé restuje, kým sa neodparí všetka prebytočná voda, potom do toho dajte nakrájaené kúsky tofu a a trochu osmahnite, len tak, aby sa tofu prehrialo a možte dlabať.
Je to netučné, plné vlákniny a vitamínkov.........:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé