(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Dušená mrkev s hovězím masem a bramborami
Potřebné ingredience
brambory,mrkev,máslo,sůl,kmín,hov.maso,cukr,citron.šťáva,hl.mouka
Postup přípravy
Uvaříme brambory v osolené vodě.Uvaříme mrkev doměkka v menším množství vody,osolíme,osladíme,přidáme šťávu z citronu dle chuti a zahustíme světlou jížkou z másla a hl.mouky.Maso hovězí máme uvařené také zvlášť jako přílohu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
simkovakaterina
(upraveno)
10. 3. 2013, 12:31
Tak jsem ji dnes vařila a je výborná, díky za receptík
žingi
(upraveno)
29. 10. 2008, 20:48
hned bych si dala.Jen chci dodat,že mrkev strouhám na struhadle jak okurky na salát
Zdenina
(upraveno)
29. 10. 2008, 16:35
Jak děláte prosím mrkev? Vypadá moc dobře. zdenda.
Lenicka6
(upraveno)
29. 10. 2008, 20:45
@Zdenina
Zdeni,ve vodě uvařím mrkev do měkka,na začátku přidám trošku soli,půlku masoxu,cukr a citron.šťávu.V jiném kastrůlku si z másla a hl.mouky udělám jíšku,kterou nakonec vmíchám do mrkve.Hotovo! papa
Zdenina
(upraveno)
6. 1. 2009, 11:14
@Lenicka6
Je výborná. Mňam
Lenicka6
(upraveno)
8. 1. 2009, 19:52
@Zdenina
Zdeni děkujuuuu ,zrovna dnes jsem ji zase dělala