(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zelňačka
Potřebné ingredience
500 g kysaného zelí
4 vejce
4-5 větších brambor
čabajská klobása (nebo jakkákoli jiná nejlépe papriková)
1 kelímek zakysané smetany
vegeta
sůl
Postup přípravy
Propláchnuté zelí dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Mezitím si připravíme další ingredience - dáme vařit vejce natvrdo, brambory oloupeme, uvaříme do měkka. Pak vše (vejce, brambory a klobásu) nakrájíme na kostičky.
Když je zelí měkké přidáme brambory, vejce a klobásu, ochutíme a zalijeme smetanou. Necháme ještě minutku povařit a podáváme. Dobrou chuť.
Když je zelí měkké přidáme brambory, vejce a klobásu, ochutíme a zalijeme smetanou. Necháme ještě minutku povařit a podáváme. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé