(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Buchta s broskvemi
Potřebné ingredience
Těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1 hrnek mléka
1/2 hrnku rostliného oleje
2 celá vejce
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
olej na vymazání a strouhanka nebo hrubá mouka na vysypání plechu
Poleva:
velký broskvový kompot
2 vanilkové pudinky
cukr
voda
Postup přípravy
Z uvedených přísad umícháme těsto a dáme péct. Když je buchta upečená, naskladáme na ní broskve (půlky, plátky záleží na vás) a připravíme si polevu. Šťávu z broskví dolejeme vodou tak, aby celkové množství bylo 0,5l. V takto připravené směsi připravíme dle návodu puding, který za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Tuto směs nalijeme na broskvemi ozdobenou buchtu a necháme ztuhnout. Dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sufici
(upraveno)
10. 2. 2012, 8:05
Dobrý den... Buchtu jdu vyzkoušet Jen se chci zeptat zda jsou 2 pudingy na 0,5l vody/šťávy? Děkuji Míša