(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
ĎÁBELSKÁ POMAZÁNKA NA TOPINKY
Potřebné ingredience
1 KG RAJČAT,2 KG PAPRIK, 4-5 CIBULÍ, 1 PALIČKA ČESNEKU, 26-30 FEFERONEK (DALA JSEM 15 KOUSKŮ), 200ML OCTA,150 G CUKRU - PÍSEK, 2 LŽÍCE SOLI (DALA JSEM MÉNĚ), 1 HOVĚZÍ KONZERVA HAMÉ, A KONZERVA HAMÉ - LUNCHMEATU, 250 ML OLEJE (DALA JSEM OLIVOVÝ)
Postup přípravy
RECEPT MÁM OD KÁMOŠKY Z PRÁCE..........A NEMÁ CHYBU!!!!!!!!!!
FOTO DODÁM:-))
RAJČATA,PAPRIKY,CUBULE NA KOSTIČKY,UTŘENÝ ČESNEK,FEFERONKY +
OCET,CUKR,SŮL = PODUSÍME DO MĚKKA
(PUSTÍ HODNĚ ŠŤÁVY,TAK PO PODUŠENÍ SLIJEME)
ROZMIXUJEME PONORNÝM MIXÉREM SPOLEČNĚ S HOVĚZÍ KONZERVOU NAKARÁJENOU N DROBNO.
PŘIDÁME OLEJ A NA KOUSÍČKY LUNCHMEAT. POVAŘÍME JEŠTĚ 30 MINUT.
STERILUJEME 20 MIN NA 85 STUPŇŮ.
CCA 16 SKLENIČEK OD PŘESNÍDÁVKY:-)
FOTO DODÁM:-))
RAJČATA,PAPRIKY,CUBULE NA KOSTIČKY,UTŘENÝ ČESNEK,FEFERONKY +
OCET,CUKR,SŮL = PODUSÍME DO MĚKKA
(PUSTÍ HODNĚ ŠŤÁVY,TAK PO PODUŠENÍ SLIJEME)
ROZMIXUJEME PONORNÝM MIXÉREM SPOLEČNĚ S HOVĚZÍ KONZERVOU NAKARÁJENOU N DROBNO.
PŘIDÁME OLEJ A NA KOUSÍČKY LUNCHMEAT. POVAŘÍME JEŠTĚ 30 MINUT.
STERILUJEME 20 MIN NA 85 STUPŇŮ.
CCA 16 SKLENIČEK OD PŘESNÍDÁVKY:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
certos
(upraveno)
28. 10. 2008, 11:37
no super recept manža pálivé miluje,taky tat´ka,no budu za hvězdu díky zlatíško
HANĎA1303
(upraveno)
30. 10. 2008, 10:59
@certos
ČÍM VÍCE FEFERONEK..........TÍM LÉPE. EVA TEĎ DALA 2 KG KOZÍCH ROHŮ...........OOOOOOOO TO MĚLO GRÁDY TAK AŤ CHUTNÁ