(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Selská pochoutka se špeclemi

Potřebné ingredience
40 dkg špeclí(k dostání v hypermarketech),
2 cibule,
2 jarní cibulky,
40 dkg žampionů,
20 dkg angl.slaniny,
2-3 lžíce polévkového koření(vegety),
6 dkg tvrdého sýra,
300 ml smetany
Postup přípravy
Špecle uvaříme podle návodu na obalu.
Cibuli oloupeme,jarní cibulku oistíme a omyjeme pod tekoucí vodou a obojí nakrájíme na kolečka.Žampion nakrájíme na plátky.
V pánvi opečeme cibuli,anglickou slaninu,pak přilejeme 300 ml smetany a necháme 3 min.povařit.
Sýr nastrouháme,špecle scedíme,necháme okapat a pak promícháme s horkou omáčkou.Pokrm dáme na talíř a posypeme sýrem.Vhodnou přílohou je rajčatový salát.
Přeji dobrou chuť.Radka
Cibuli oloupeme,jarní cibulku oistíme a omyjeme pod tekoucí vodou a obojí nakrájíme na kolečka.Žampion nakrájíme na plátky.
V pánvi opečeme cibuli,anglickou slaninu,pak přilejeme 300 ml smetany a necháme 3 min.povařit.
Sýr nastrouháme,špecle scedíme,necháme okapat a pak promícháme s horkou omáčkou.Pokrm dáme na talíř a posypeme sýrem.Vhodnou přílohou je rajčatový salát.
Přeji dobrou chuť.Radka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sagin
(upraveno)
28. 2. 2013, 13:26

nahlásit

U berušky
(upraveno)
7. 11. 2010, 11:00
Radko, prosim, tu smetanu tam mam dat ke slehani nebo obyc? Diky za info

nahlásit

lausmanacci
(upraveno)
30. 1. 2011, 14:20
@U berušky
Omlouvám se Marti,ale ma MB moc nechodím,mám moc práce.Tu slehačku můžete dát jakou chcete.Radka
nahlásit

Truhlářství.KV
(upraveno)
10. 5. 2009, 22:21




nahlásit