Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PIVOVARSKÝ TOKÁŇ

0.0
PIVOVARSKÝ TOKÁŇ

Potřebné ingredience

400g vepřového bůčku

1cibule

3 str.česneku

olej,sůl,pepř

500g piva

1PL strouhanky

100g strouh.uzeného sýra

Postup přípravy

1.Bůček nakrájíme na kostičky.Cibuli nakrájíme nadrobno,česnek prolisujeme. 2.V kastrůlku rozpálíme olej a něm zpěníme cibuli.Přidáme maso a orestujeme.Poté ho osolíme a opepříme,vmícháme prolisovaný česnek,vše podlijeme trochou vody a dusíme.3.Když je maso téměř měkké zalijeme ho pivem a dusíme do měkka.Nakonec šťávu zahustíme strouhankou.Jednotlivé porce zdobíme strouh. sýrem a podáváme s bramborovým knedlíkem,ale i s brambory.Můžete na sýr kápnout kečup a posypat petrželkou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie