(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
PIVOVARSKÝ TOKÁŇ
Potřebné ingredience
400g vepřového bůčku
1cibule
3 str.česneku
olej,sůl,pepř
500g piva
1PL strouhanky
100g strouh.uzeného sýra
Postup přípravy
1.Bůček nakrájíme na kostičky.Cibuli nakrájíme nadrobno,česnek prolisujeme. 2.V kastrůlku rozpálíme olej a něm zpěníme cibuli.Přidáme maso a orestujeme.Poté ho osolíme a opepříme,vmícháme prolisovaný česnek,vše podlijeme trochou vody a dusíme.3.Když je maso téměř měkké zalijeme ho pivem a dusíme do měkka.Nakonec šťávu zahustíme strouhankou.Jednotlivé porce zdobíme strouh. sýrem a podáváme s bramborovým knedlíkem,ale i s brambory.Můžete na sýr kápnout kečup a posypat petrželkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé